04:13:29 01.04.2020
 
Stiri

INTERIORUL PĂMÂNTULUI ASCUNDE UN PARADIS!

Reportaj 28.11.2014 11:12 Vizualizări4195 Autor: Ziarul National
INTERIORUL PĂMÂNTULUI ASCUNDE UN PARADIS! sursa: caplimpede.ro


O echipă de cercetători ruși a fost trimisă în 1925 în Tibet pentru a găsi răspunsurile la cele mai mari mistere ale omenirii, iar rezultatele au fost unele extraordinare, atât pentru acele vremuri, cât și pentru zilele noastre.

Potrivit caplimpede.ro, informațiile au fost culese cu o acuratețe ieșită din comun și au fost adunate într-un raport care îi poartă numele fostului agent special Bliumkin. Interesant este faptul că Bliumkin le-a oferit naziștilor aceste informații, motiv pentru care a fost executat în 1929. În acest fel, naziștii au putut ajunge în Tibet și au descoperit numeroase secrete ale zeilor referitoare la puritatea raselor sau la teoria pământului gol.

Naziștii l-au trimis pe Savel’ev pentru a culege cât mai multe informații sacre din Tibet și eventual pentru a descoperi intrarea în Agarta, locul minunat care se ascunde în interiorul planetei noastre. La 10 ianuarie 1939, Savel’ev aducea în Germania cele mai importante secrete din Tibet și astfel o nouă eră în dezvoltarea spirituală, pe care o căuta Hitler, se profila.

Inițial s-a vorbit despre o tehnologie impresionantă deținută de o civilizație antică. Aceasta a reușit construirea unei mașinării capabile să decupeze bucăți imense de piatră și să se transporte în orice loc de pe Terra ca și cum orice lege a fizicii era în totalitate ignorată. Această mașinărie a fost numită „Vajra” și atunci când era nevoie se transforma într-o armă extrem de puternică, capabilă de distrugere în masă.

Un alt punct interesant, specificat în rapoartele misiunilor naziște din Tibet se referă la puritatea rasei umane și la controlul biologic. Controlul persoanelor se poate realiza prin identificarea mirosului. Fiecare om deține un miros specific, care poate să fie stocat. Atunci când se dorește manipularea unei persoane, acestui miros i se induc anumite proprietăți și astfel comportamentul persoanei respective este corectat în funcție de necesități. Specialistul german Werner Girke a fost cel care s-a ocupat de acest segment și a realizat numeroase descoperiri fantastice, care au fost ținute la secret.

O altă descoperire șocantă se referă la tărâmul din interiorul planetei. Conform invățăturilor sacre, acest tărâm există și doar cei aleși pot ajunge acolo. Pe Terra se află două porți, una în Tibet și cealaltă la Polul Sud. În acest fel se explică și interesul lui Hitler cu privire la Antarctica.

Pentru a pătrunde în Agarta, așa fiind numit ținutul misterios, este nevoie de numeroase atribute spirituale. Atunci când un om atinge nivelul dorit poate ajunge în interiorul planetei și poate să descopere un ținut de vis, asemănat chiar cu paradisul. Acest ținut este încălzit de un soare mai mic și este propice pentru o viață de calitate. Apa, verdeața, cât și pacea sunt doar câteva dintre caracteristicile Agartei.

Pentru că poarta din Tibet nu a fost nici măcar găsită de naziști, a fost organizată o expediție de proporții în Antarctica. Hitler a trimis peste 1000 de persoane, la bordul navei „SCHWAB ENLAND”, pentru a descoperi intrarea spre interiorul Pământului. Oficial, aceasta nu a fost niciodată găsită, dar cu toate acestea există numeroase speculații care indică faptul că Hitler ar fi intrat în posesia a numeroase informații cu privire la Agarta. Acestea nu au fost descoperite niciodată și au fost îngropate odată cu încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md