21:17:05 01.06.2023
Stiri

Igor Grosu, un nou apel către INVESTITORII americani și români: „Dragi oameni de afaceri, sunteți bineveniți în R. Moldova! Anul 2023 va fi un an al reconstrucției”

Actualitate 24.03.2023 09:02 Vizualizări1167 Autor: Ziarul National
Igor Grosu, un nou apel către INVESTITORII americani și români: „Dragi oameni de afaceri, sunteți bineveniți în R. Moldova! Anul 2023 va fi un an al reconstrucției”


Investitorii din Statele Unite ale Americii și din România sunt invitați să-și extindă afacerile în R. Moldova, unde vor avea parte de cele mai bune condiții. Îndemnul a fost lansat de la București de către președintele Parlamentului, Igor Grosu, la evenimentul „AmCham România”, care a împlinit 30 de ani de activitate.

„Dragi oameni de afaceri, sunteți bineveniți în R. Moldova! I-am asigurat pe investitorii americani și români că, împreună cu Președinția, Guvernul, lucrăm din răsputeri pentru ca R. Moldova să devină un loc și mai bun pentru investitori - pentru a crea locuri de muncă, a stimula economia și a aduce mai multă prosperitate oamenilor. Trăim vremuri cum nu au mai fost de la al Doilea Război Mondial și înțelegem îngrijorările și temerile multora. Dar eu rămân optimist și cred că, de multe ori, tocmai astfel de vremuri pot reprezenta noi oportunități pentru o regiune care suferă în prezent niște schimbări esențiale de dezvoltare și va fi una din cele mai dinamice din Europa și nu doar”, a declarat Grosu la București.

Totodată, spicherul a subliniat că e esențial suportul prietenilor R. Moldova.

„Și aici am reiterat cele spuse de președinta Maia Sandu la București: În timp ce unii ne șantajează, alții ne îmbrățișează. Anul 2023 va fi un an al reconstrucției, iar acest lucru îl vom putea face doar dacă dezvoltăm economia. Cu cât mai multe afaceri de succes vom avea, cu atât mai bogată va fi republica. În ultimii ani, produsele moldovenești arată că sunt din ce în ce mai competitive pe piețele vestice. Avem cu ce ne mândri. I-am invitat să ne viziteze cât mai curând pentru a stabili cum putem aduce împreună Moldova mai aproape de Europa”, a conchis Grosu.

Amintim că spicherul Grosu, premierul Dorin Recean și ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, au plecat joi-seara la București în același avion cu premierul României, Nicolae Ciucă, care a efectuat ieri o vizită de lucru în R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

BUREBISTA 24.03.2023 12:40

„Dragi oameni de afaceri, sunteți bineveniți în R. Moldova! Așa de fin vă facem la buzunare că nici nu o să vă dați seama când ați rămas și fără portofel și fără afacere, ba o să vă scoatem și datori”. Aici e „școală” veche, pobedistă, te joci??? Molotoveanul a depășit „profesorii”: e mult mai curvă decât rușii. Nu vedeți ce „frumos” a reformat justiția? Ce mai rămâne de făcut? Cî iaca amu ia facim, îndatî îi gata. Tăt normal șî bravo!!!o

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md