16:18:27 20.01.2019
 
Stiri

Ţi-ar plăcea ca valizele tale să vină singure după tine prin aeroport?

Știri 23.07.2017 08:30 Vizualizări1071 Autor: Ziarul National
Ţi-ar plăcea ca valizele tale să vină singure după tine prin aeroport? Sursa: business24.ro

O călătorie în interes de afaceri nu este în niciun caz o excursie. Grija de a ajunge la timp la aeroport, securitatea bagajului şi alte amănunte legate de programarea întâlnirilor, cazare, închirierea unei maşini la destinaţie îţi pot întinde nervii la maximum.

O parte din aceste riscuri le poţi anula chiar tu, printr-o investiţie minimă şi cu efect de durată. Travelmate, trolerul tău fidel de călătorie, este un robot smart mascat sub banala formă a valizei moderne, care te poate urma la pas pe culoarele unui aeroport aglomerat, după cum arată site-ul Indiegogo.

Creatorii trolerului inteligent susţin că acesta este primul robot de companie care se poate comporta precum o valiză autonomă.Travelmate se conectează la o aplicaţie de pe telefonul tău mobil şi te urmează cu fidelitate, lăsându-ţi avantajul de a-ţi folosi mâinile pentru alte operaţiuni.

Odată trecut pe sistem autonom, Travelmate se poate mişca după tine, indiferent că este aşezat în poziţie verticală sau orizontală.

Mai mult, trolerul-robot poate atinge o viteză maximă de 10 km/h, ceea ce îl face să se ţină după tine şi dacă eşti nevoit să alergi pe culoarele unui aeroport sau pe peronul unei gări.Preţul promoţional la care se vinde acum trolerul autonom Travelmate este de 399 dolari.

Sursa: business24.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md