22:07:49 15.07.2019
 
Stiri

„Gas Natural Fenosa” anunță proiectul de burse „ZIUA SOLIDARĂ”

Advertising 14.07.2015 11:08 Vizualizări4956 Autor: Ziarul National
„Gas Natural Fenosa” anunță proiectul de burse „ZIUA SOLIDARĂ”

ZIUA SOLIDARĂ este o asociaţie de utilitate publică creată de către angajaţii Grupului „Gas Natural Fenosa” în cele 25 de ţări din întreaga lume cu scopul realizării proiectelor cu caracter de instruire şi social în ţările în care îşi desfăşoară activitatea.

Proiectele ZILEI SOLIDARE sunt finanţate prin intermediul aportului voluntar al angajaţilor grupului care contribuie cu donarea salariului pentru o zi de muncă, suma fiind dublată de Corporație.

„Gas Natural Fenosa” în Moldova a convenit cu ZIUA SOLIDARĂ crearea unui fond de burse pentru studii la instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova și în concret: Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea Tehnică, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” din Moldova, Universitatea Agrară, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Bursele ZIUA SOLIDARĂ sunt incompatibile cu bursele sau ajutorul financiar oferit de către statul moldovenesc și sunt destinate unui număr determinat de tineri moldoveni cu rezultate academice excelente şi cu resurse economice limitate.

În afară de aceasta, proiectul presupune încadrarea în muncă a tinerilor beneficiari în întreprinderile locale, naţionale şi internaţionale din Republica Moldova, asumându-şi angajamentul deontologic al sectorului privat pentru promovarea tineretului prin intermediul realizării unui stagiu de practică de trei luni de zile.

Candidaţii care doresc să aplice pentru bursă trebuie să expedieze formularul de participare la adresa de e-mail: diasolidario@ufmoldova.com şi să prezinte pachetul de documente în adresa I.C.S. Red Union Fenosa S.A. pe str. A. Doga 4.

Detalii suplimentare privind bursele aflați de pe site-ul www.gasnaturalfenosa.md la rubrica Responsabilitate socială corporativă.

Telefon de contact: 022-431-800.

Perioada de aplicare şi prezentare a dosarelor: 13-24 iulie 2015.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Ion Guzun 15.07.2015 04:18

Parcă Gaz-FENOSA zdohne că nu are bani și cerea majorarea prețului la electricitate șiiiii hopa că sunt deja putrezi de bani... Îndemn să cerem retragerea licensiei de activitate Gaz-tâlhari-FENOSA și naționalizarea averii de pe teritoriul Moldovei.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md