22:40:57 19.08.2019
 
Stiri

FOTO // Un potențial candidat la funcția de PREMIER al R. Moldova a fost primit la Departamentul de Stat al SUA

Politică 12.04.2019 10:00 Vizualizări2431 Autor: Ziarul National
FOTO // Un potențial candidat la funcția de PREMIER al R. Moldova a fost primit la Departamentul de Stat al SUA facebook

Ministrul Finanțelor Ion Chicu, despre care se spune că ar fi un potențial candidat la funcția de premier al R. Moldova, a întreprins o vizită în SUA, unde a avut întâlniri și la Departamentul de Stat.

„Discuții productive la Departamentul de Stat SUA, în cadrul unei întrevederi comune a guvernatorului Băncii Naționale R. Moldova, Octavian Armașu, și ministrului Finanțelor, Ion Chicu cu Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, George Kent”, a scris ieri pe Facebook Ambasadoarea R. Moldova în SUA, Cristina Balan.

Diplomatul menționează că, la această întrevedere, a fost efectuată o trecere în revistă a progreselor Guvernului R. Moldova și ale BNM-ului în domeniile bugetar-fiscal și cel financiar-bancar.

Concomitent, au fost discutate prioritățile și acțiunile planificate pe domeniile vizate în perioada anului curent.

Cristina Balan a mai precizat că delegația R. Moldova, condusă de guvernatorul Octavian Armașu și Ion Chicu, se află într-o vizită de lucru la Washington D.C. pentru a participa la ședințele de primăvară ale FMI și Grupului Băncii Mondiale, care se desfășoară în perioada 9-12 aprilie curent.

De menționat că ieri, în cadrul primei runde de discuții dintre Blocul „ACUM” și PSRM, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, a avansat ipoteza că socialiștii urmează să ajungă la un consens cu Partidul Democrat, iar în funcția de premier va fi propus Ion Chicu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Inga 12.04.2019 10:33

Daca americanii au incredere in asa oameni, cred ca merita sa fie premier chiar si Chicu.

Ion 12.04.2019 10:39

Da ce Chicu are buna experienta manageriala si a demonstrat de multi ani ca e capabil de decizii pentru a crea un viitor mai bun, cred ca se va descurca in asa functie.

Aurel 12.04.2019 12:06

Chicu am văzut că a făcut multe lucruri bune pentru țară și multe proiecte au fost făcute de el, chiar ar fi o candidatură perfectă.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md