12:57:56 19.09.2018
 
Stiri

FOTO // Produsele pascale „Franzeluţa” – binecuvântate de Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir

Advertising 06.04.2015 13:30 Vizualizări4821 Autor: Ziarul National
FOTO // Produsele pascale „Franzeluţa” – binecuvântate de Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir

Produsele pascale „Franzeluţa” au fost binecuvântate astăzi, în cadrul unei ceremonii speciale, de către Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi Întregii Moldove. Evenimentul a avut loc în hala de producere a produselor pascale de la Fabrica nr. 2 a Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” SA.

Directorul general al combinatului, Victor Cojocaru, alături de colaboratori ai întreprinderii, au asistat la oficierea ceremoniei de sfinţire.

La final, Victor Cojocaru a adus mulţumiri Înalt Prea Sfinţitului Mitropolit Vladimir, menţionînd că, an de an, întreprinderea depune eforturi pentru ca consumatorii din Republica Moldova să aibă pe masa de sărbătoare cozonaci, rulade, checuri binecuvântate de către ÎPS Vladimir.

Directorul a precizat că este al treilea an, când în preajma Sărbătorilor Pascale, sunt sfințite produsele pascale „Franzeluţa”, iar tradiţia va continua în fiecare an.

Combinatul de produse de panificaţie „Franzeluţa” SA propune consumatorilor săi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, o gamă variată de produse: checuri şi cozonaci tradiţionali, panettone şi figurine dulci. Umplutura este variată şi gustoasă: cu magiun, miez de nucă, mac, stafide, ciocolată, fructe zaharisite. Ornarea, la fel, vă va surprinde: glazură de cofetărie, talaş de cocos, marmeladă, arahide, fulgi de migdale. Toate produsele „Franzeluţa” sunt de cea mai bună calitate, proaspete și aromate.

„Franzeluţa” pune accent deosebit nu doar pe produsele tradiționale, cozonacii, pasca, ruladele cu gem, dar și pe produsele moderne, cum sunt pannetone, ciocottone. Scopul nostru este de a oferi consumatorilor noștri o gamă cât mai largă de produse, pe gustul fiecăruia. Tradițiile și inovațiile sunt ceea ce caracterizează activitatea combinatului nostru”, a precizat Victor Cojocaru.

De altfel, în acest an au fost lansate și o serie de produse noi, cum este pannetone Ciocottone, checurile Pasiune, Armonie, Magie. Toate produsele pascale „Franzeluţa” sunt ambalate special pentru sărbătoare.

Totodată, astăzi a fost dată în exploatare o linie nouă pentru produse de panificaţie în forme şi pe foi. Această linie va produce un asortiment larg de produse: pâine din făină de grâu, din făină de grâu cu secară, pâine de secara, chifle, colaci.

Linia este multifuncţională, e mecanizata, are o suprafaţă de coacere de 42,5 metri pătraţi şi dispune de cuptor de coacere în două nivele. Capacitatea liniei constituie 17-18 tone/24 de ore.

Linia de producere nouă, de asemenea, a fost sfinţită.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, dar și specialiști în domeniul securității alimentare .

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.09.2018 09:20 Nicolae Negru De ce îl plagiază Plahotniuc pe Dodon?

15.09.2018 09:01 Ziarul National ANALIZĂ // Trump schimbă lumea! Motiv...

14.09.2018 09:20 Nicolae Negru Să vorbim la Berlin despre reUnire

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md