18:02:17 21.08.2019
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a lansat un nou proiect în ajunul sărbătorilor PASCALE – „Fapte Bune”

Alegeri 2018 25.04.2019 11:32 Vizualizări771 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a lansat un nou proiect în ajunul sărbătorilor PASCALE – „Fapte Bune”

În ajunul sărbătorilor pascale, Partidul Politic „ȘOR” a inițiat un program menit să schimbe viața oamenilor în bine. Este vorba de proiectul „Fapte Bune”, care, la prima etapă, este implementat în localitățile în care cetățenii și-au exprimat încrederea în Partidul „ȘOR” la alegerile parlamentare, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii conduse de Ilan Șor.

Printre primele localități care au fost vizitate de deputații fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” a fost Duruitoarea Veche, raionul Râșcani. Aici, Reghina Apostolova a oferit Centrului de Sănătate din localitate un lot de medicamente.

„De atenția deputaților Partidului „ȘOR” s-au bucurat și locuitorii din Chiștelnița, Telenești. Reprezentantul formațiunii a oferit mănăstirii din localitate materiale de construcții, dar și o icoană. Și copiii de la grădiniță s-au bucurat de surprize în ajunul sfintelor sărbători de Paști - jucării și dulciuri, iar Centrul de sănătate a primit în dar medicamente și utilaje medicale”, arată sursa citată.

Deputata Reghina Apostolova a discutat cu sătenii cele mai importante probleme cu care se confruntă și deciziile necesare pentru a le soluționa. „Partidul „ȘOR” este partidul faptelor concrete. Tot ce am făcut până în prezent a avut drept scop ameliorarea condițiilor de trai ale oamenilor, amenajarea și dezvoltarea infrastructurii localităților. Ca localitățile să devină mai frumoase și mai dezvoltate. Orașul Orhei a devenit un exemplu în acest sens, căruia nici nu mai trebuie să-i facem publicitate. Vom depune toate eforturile ca să reconstruim la fel și localitățile din raionul dvs. Vrem să vă asigurăm că toate promisiunile pe care le-am dat în campania electorală le vom realiza în cel mai scurt timp”, a menționat deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova.

Formațiunea politică dă asigurări Proiectul „Fapte Bune” va continua în toate localitățile unde Partidul „ȘOR” s-a bucurat de cel mai mare sprijin în scrutinul parlamentar din februarie curent.

Sursa citată precizează că formațiunea a lansat, la scurt timp după alegeri, și un amplu proiect de dezvoltare infrastructurală a tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde candidații săi au învins detașat la alegerile parlamentare. Proiectul a început cu instalarea iluminatului stradal, urmând să fie reparate străzile și să fie reabilitate instituțiile medicale și de învățământ din toate cele 104 localități.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md