07:33:55 29.05.2020
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a dat START proiectului de ILUMINAT STRADAL încă într-o localitate din raionul Orhei: „2020 a fost declarat de noi „An al Luminii”. Sunt sigur că proiectele de îmbunătățire a vieții oamenilor vor da rezultate”

Partide/Comunicate 22.05.2020 14:21 Vizualizări511 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a dat START proiectului de ILUMINAT STRADAL încă într-o localitate din raionul Orhei: „2020 a fost declarat de noi „An al Luminii”. Sunt sigur că proiectele de îmbunătățire a vieții oamenilor vor da rezultate”


Încă o localitate din raionul Orhei va fi iluminată în curând grație unui proiect susținut de Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”. Este vorba de satul Neculăieuca, unde au demarat lucrările de instalare a unei rețele electrice de aproape 4,3 kilometri. Satul Neculăieuca, ca multe altele din țară, nu a avut niciodată un sistem de iluminare stradală bine pus la punct, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii parlamentare.

Potrivit proiectului, la Neculăieuca vor fi instalate circa 100 de becuri de tip LED și patru posturi de transformare a curentului.

„2020 a fost declarat de noi „An al Luminii” și eu sunt sigur că proiectele noastre de îmbunătățire a vieții oamenilor vor da rezultate. Proiectele de iluminare stradală vor fi finalizate degrabă și oamenii se vor putea deplasa pe străzi bine iluminate ale satelor și orașelor”, a menționat Ilan Șor cu ocazia lansării proiectului de la Neculăieuca.

Ilan Șor a mai spus că primarii din partea formațiunii vor fi susținuți în continuare. „Pentru noi este important ca primarii să-și onoreze angajamentele în fața alegătorilor. Partidul „ȘOR” este singura formațiune politică care se ține de cuvânt”, a menționat Ilan Șor.

Recent, au demarat lucrările de iluminare în satul Tabăra, raionul Orhei. În plină desfășurare sunt lucrările pentru realizarea unui proiect ambițios de iluminare stradală în orașul Taraclia din sudul republicii. De la începutul anului, cu susținerea Partidului „ȘOR”, au fost implementate proiecte de iluminare stradală în mai multe localități din diferite raioane din țară.

„Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. Partidul „ȘOR” și-a asumat să modernizeze toate localitățile administrate de reprezentanții săi. Pe lângă asigurarea iluminatului stradal, aici vor fi realizate și alte proiecte sociale și infrastructurale, precum reparația drumurilor, a instituțiilor de învățământ și punctelor medicale”, conchide sursa citată.

La alegerile locale din toamna trecută, Partidul „ȘOR” a obținut, în raionul Orhei, 29 din cele 38 de mandate de primar. În total, raionul Orhei are 74 de sate și comune.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

22.05.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Numai protejându-l p...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md