05:19:17 08.12.2021
Stiri

FOTO // Mai mulți funcționari PUBLICI ar fi fost scoși, în timpul orelor de serviciu, la „MITINGUL ELECTORAL” al lui Dodon din fața CSJ: „Instituțiile statului sunt percepute ca propria MOȘIE a celor care guvernează”

Actualitate 09.07.2021 14:20 Vizualizări3087 Autor: Ziarul National
FOTO // Mai mulți funcționari PUBLICI ar fi fost scoși, în timpul orelor de serviciu, la „MITINGUL ELECTORAL” al lui Dodon din fața CSJ: „Instituțiile statului sunt percepute ca propria MOȘIE a celor care guvernează”


Mai mulți funcționari publici ar fi fost scoși, la solicitarea lui Igor Dodon, la protestul organizat astăzi, la ora 12.00, în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ). Deputatul Sergiu Litvinenco a identificat cel puțin un funcționar public prezent la „mitingul electoral” al lui Igor Dodon care, între orele 11.00 – 13.00, trebuia să fie în slujba cetățenilor care-i plătesc salariul.

Citește și: UPDATE, VIDEO // Protestul socialiștilor s-a ÎNCHEIAT. Socialiștii și comuniștii au TRANSFORMAT protestul din fața CSJ într-un miting ELECTORAL dominat de discursuri în limba rusă. Aceștia au acuzat-o de toate relele pe Maia Sandu

Potrivit lui Litvinenco, printre participanții la protest a fost și șeful Agenției Servicii Publice (ASP) din Comrat, Eugeniu Tucan.

„Numele acestui personaj este Eugeniu Tucan (Евгений Тукан) și este șeful ASP din Comrat. În timpul orelor de muncă, fiind plătit să presteze servicii cetățenilor, acesta a venit să protesteze la mitingul electoral a lui Dodon. Sunt sigur că n-a venit singur, ci cu mai mulți angajați din instituție. Dacă vor fi luați la „puricat” participanții la „protestul” lui Dodon, atunci se va vedea că mai toți sunt într-o situație similară”, a precizat acesta.

Sursa citată a mai adăugat că instituțiile statului nu trebuie percepute ca moșia cuiva.

„Timpurile când instituțiile statului sunt percepute ca propria moșie a celor care guvernează R. Moldova trebuie să înceteze. Și vor înceta după alegeri. Pentru că statul este cu totul altceva decât partidul care conduce statul”, a conchis deputatul.

Igor Dodon a anunțat astăzi că la protestul din fața CSJ, care examinează recursul Comisiei Electorale Centrale împotriva deciziei Curții de Apel Chișinău, privind reducerea la 12 a numărului de secții de votare pentru cetățenii R. Moldova din stânga Nistrului, au participat circa 4 000 de oameni.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

i. potcoavă 09.07.2021 14:40

era de așteptat că acești ”funcționari partinici” vor veni cu multe acțiuni de șantaj, sabotaj... Problema e dacă ”echipa profesionistă” are competențe/cunoștințe manageriale, juridice, de comunicare de a face față sutelor de provocări începând cu ziua de LUNI...

Lapusneanu 09.07.2021 14:44

”... au participat 4000 de oameni ” ? N.B. Mulți, dar proști !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md