07:44:56 19.08.2019
 
Stiri

FOTO // La Chișinău a fost LANSAT „Almanahul POLITIC 2018”

Advertising 18.02.2019 12:00 Vizualizări3411 Autor: Ziarul National
FOTO // La Chișinău a fost LANSAT „Almanahul POLITIC 2018”

Compania de consultanță și promovare Poliexpert și portalul Tribuna au lansat, la 15 februarie 2019, cea de-a patra ediție a Almanahului Politic al R. Moldova – „ALMANAH POLITIC 2018”. Acesta are 360 de pagini.

Fondatorul și directorul Poliexpert și Tribuna, Igor Volnițchi, a mulțumit sponsorilor și a menționat că în cea de-a patra ediție a Almanahului sunt mai multe elemente definitorii, pe lângă relatările despre evenimentele politice.

Vicedirectorul și fondatorul Poliexpert și Tribuna, Lilia Gurez, s-a referit la părțile specifice Almanahului. „Suntem extrem de mândri că, și în acest an, ne-a reușit să scoatem de sub tipar această publicație istorică, unică în R. Moldova. Ediția din acest an este mai complexă decât cea din anul trecut, avem mai multe pagini – am crescut în volum. Tendința aceasta se ține de la an la an. Vreau să mulțumim partenerului nostru general – domnul Marin Ciobanu, administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu. Deja al doilea an este alături de noi”, a spus Lilia Gurez.

În același timp, Gurez a comunicat unele detalii cu privire la ediția următoare a Almanahului Politic. „Vreau să mai spun că, în acest an am aplicat o nouă formula de selectare a oamenilor lunii. O să observați, la fel, mulți manageri și administratori în această ediție. Totodată, pentru ediția viitoate, vreau să vă anunț că planificăm să facem și o platformă online”, a subliniat Lilia Gurez.

Administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, a vorbit despre importanța edițiilor – de la an la an. „Cu cea mai mare plăcere, acum doi ani, m-am alăturat acestui proiect. De la început eram convins că facem lucruri mari pentru țară. Pentru mine este o enigma cum voi reușiți să fiți în foarte bune contacte cu toți politicienii – atât cu cei de la guvernare, cât și cu cei din opoziție”, a declarat Marin Ciobanu.

Seara a fost condimentată cu vinuri de la „Mileștii Mici”, „Fautor”, „Granovia”, spumantul „Aurelius”, dar și divinul „Aroma”.

Amintim că, prima ediție a Almanahului Politic a fost lansată în anul 2016 – Almanah Politic 2015. Publicația este unică în R. Moldova și reprezintă radiografia tuturor evenimentelor politice în decursul unui an. Almanahul Politic este lansat anual în luna februarie.

De menționat că, tot ieri, a fost prezentat Calendarul Politico-Istoric al Republicii Moldova – 2019, care este, de asemenea, un produs unic, realizat de Compania Poliexpert.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md