16:58:26 25.09.2022
Stiri

FOTO // Cortegiul președintelui Dodon ar fi fost la un pas să provoace un ACCIDENT. „Mașina avea o viteză nebună și a ieșit pe CONTRASESNS. Mai nu am ajuns în șanț”

Social 30.03.2018 14:21 Vizualizări25432 Autor: Ziarul National
FOTO // Cortegiul președintelui Dodon ar fi fost la un pas să provoace un ACCIDENT. „Mașina avea o viteză nebună și a ieșit pe CONTRASESNS. Mai nu am ajuns în șanț”


Cortegiul președintelui Igor Dodon, care se deplasa zilele trecute spre nordul republicii, ar fi fost la un pas să provoace un accident rutier. Informația a fost făcută publică de un opozant al președintelui Dodon, fostul ambasador al R. Moldova la ONU și Consiliul Europei, Alexei Tulbure.

Acesta este indignat de faptul că președintele Dodon a promis în campania electorală prezidențială că nu va folosi mașinile cu girofar, iar acum, când deja e șef al statului, a uitat ce a spus atunci.

„De ce când se deplasează pe drumurile din republică creează situații periculoase pentru ceilalți participanți la trafic? Acest cortegiu l-am întâlnit pe drumul spre Bălți. Traseiul era liber, dar o mașină din pază a ieșit pe contrasens și mai nu am fost împinși în șanțul de pe marginea drumului. Asta în condițiile unei viteze sălbatice. Și pe timpul lui Nicolae Timofti era la fel, iar acum nimic nu s-a schimbat. Mașinile din pază tot timpul merg pe contrasens și astfel participanții la trafic sunt obligați să iasă de pe traseu”, se plânge Tulbure.

Acesta amintește că, acum 15 ani, în urma unui accident provocat de cortegiul premierului Vasile Tarlev, o familie și-a pierdut viața: „La Peresecina a avut loc accidentul, dacă nu greșesc. Igor Dodon vrea alți morți?”.

Tulbure a ținut să precizeze că președintelui Dodon i-au trebuit șase mașini ca să se deplaseze la Bălți pentru a pune un buchet de flori la memorialul „eroilor care au eliberat” orașul. „Nu zic că nu trebuia să meargă acolo. Dar de unul singur, cu șase mașini… Cât îi costă pe plătitorii de impozite acest buchet?”, s-a întrebat Tulbure.

De menționat că anterior președintele Igor Dodon a spus că nu dânsul decide cu ce viteză merge cortegiul său sau din câte mașini să fie format. Președintele a precizat că aceste decizii sunt luate de Serviciul Protecție și Pază de Stat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

19.09.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șor își scoate din n...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md