04:38:02 25.03.2019
 
Stiri

Fondator al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”: „Lui Andrei Năstase și Maiei Sandu le este frică de apariția unui front UNIONIST”

Alegeri 2018 08.11.2018 13:40 Vizualizări3684 Autor: Ziarul National
Fondator al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”: „Lui Andrei Năstase și Maiei Sandu le este frică de apariția unui front UNIONIST”

Unul dintre fondatorii Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, Valentin Dolganiuc, recunoaște că există multe discuții privind formarea unui bloc comun al partidelor unioniste, doar că până acum nu s-a concretizat nimic. De asemenea, acesta afirmă că Andrei Năstase și Maia Sandu ar fi cei mai interesați ca un asemenea bloc să nu existe, deoarece „le este foarte frică”.

Potrivit lui Dolganiuc, fostul consilier prezidențial, Dan Dungaciu, nu are dreptate atunci când afirmă că la Chișinău ar putea apărea un „bloc unionist”, cu voie de la poliție - un fel de unionism „plahotniucist”.

„Acest material al lui Dan Dungaciu a apărut la Chișinău, după ce făcut acea masă rotundă la București cu participarea lui Andrei Năstase și M. Sandu. Cred că le este foarte frică de apariția unui front sau forțe unioniste. Și Dan Dungaciu a stipulat acolo, cu învoire de la Plahotniuc… Ne-a vizat exclusiv pe noi, Mișcarea Civică Europeană și discuțiile pe care le-am avut, precum și această coagulare”, a declarat Dolganiuc, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la TVR Moldova.

De asemenea, Valentin Dolganiuc nu înțelege de ce liderul PNL, Ludovic Orban, care a participat la lansarea angajamentelor electorale ale Blocului electoral „ACUM”, a eliminat din mesajul său populația românească din Basarabia.

„El ne-a spus doar că are un Plahotniuc la București. Deci, două elemente: nu am auzit din partea PAS și PPDA, care se declară victorioase, despre integrarea europeană serioasă, despre protecția, apărarea identității naționale românești de aici”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Anatol 08.11.2018 17:34

Parcă PAScuDa fac bloc electoral cu PL și PLDM, și apoi daca le e frica de un front unionist înseamna că totuși ei sunt anti-europeni si pro-rușii doar nu degeaba în campania prezidențială a câștigata Dodon fiind ajutat de PAScuDA.

Cornel 08.11.2018 19:35

Nastase in genere are o frica enorma fata de unionisti, si asta s-a vazut clar la adunarea lor intre PAScuDA si unionistii , la care s-au prezentat toti liderii de partide , inafara de Nastase!

Vitalicus 09.11.2018 23:54

Dan Dungaciu vorbea de plahotniucistii de la PUN.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2019 09:51 Nicolae Negru Alegerile s-au încheiat, dar campania...

18.03.2019 09:17 Nicolae Negru După politica turtei dulci, vine poli...

15.03.2019 09:23 Nicolae Negru Când „principialitatea” politicienilo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce coaliție de guvernare credeți că va fi formată în R. Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md