20:21:40 21.07.2024
Stiri

Filmul care a luat cu asalt topul Netflix. E perfect pentru o seară de vară, iar în rolul principal joacă unul dintre cei mai populari actori din lume

Actualitate 14.06.2024 21:21 Vizualizări1306 Autor: ZiarulNational
Filmul care a luat cu asalt topul Netflix. E perfect pentru o seară de vară, iar în rolul principal joacă unul dintre cei mai populari actori din lume


Noua iubită a actorului Jason Momoa, cunoscut pentru rolul din „Aquaman”, i-a cucerit pe români! Filmul „Hit Man” („Asasin profesionist” n.r), unde are rolul principal, este pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming Netflix!

Adria Arjona, noua iubită a celebrului actor Jason Momoa, a furat inimile abonaților Netflix! Pelicula „Hit Man” („Asasin profesionist” n.r), care o are în rol principal, a reușit în câteva zile de la lansare să ajungă pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming.

„Hit Man” a avut premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 5 septembrie 2023 și a fost lansat pe Netflix pe 7 iunie 2024. Pelicula urmărește povestea unui profesor care își descoperă talentul ascuns în postura de ucigaș fals, Gary.

Astfel, lucrează ca asasin fals pentru Departamentul de Poliție din New Orleans. Cu un talent înnăscut de a adopta diferite deghizări și personalități pentru a-i prinde pe nefericiții care speră să le facă de petrecanie dușmanilor lor, Gary își găsește nașul într-o clientă care îi fură inima, Madison (jucată de Adria Arjona).

Prin urmare, se naște o poveste de dragoste între Madison și una dintre personalitățile de ucigaș ale lui Gary. „Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții”, este descrierea filmului pe Netflix. Curios să afli ce se întâmplă în final? Ei bine, poți urmări pelicula pe platforma de streaming.Comedia cu elemente neo-noir a regizorului Richard Linklater, nominalizat la Oscar, îi are ca protagoniști pe Glen Powell și Adria Arjone. „Hit Man” a primit laude din partea criticilor, iar pe site-ul Rotten Tomatoes, 97% din recenzii sunt pozitive, cu un rating mediu de 8.1/10. Filmul este bazat pe articolul cu același nume apărut în revista „Texas Monthly ”, din 2001, scris de Skip Hollandsworth.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md