22:22:13 22.09.2019
 
Stiri

Filip i-a convocat pe președinții de RAIOANE: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite - tot la timp vor fi executate”

Economie 11.06.2019 19:48 Vizualizări1315 Autor: Ziarul National
Filip i-a convocat pe președinții de RAIOANE: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite - tot la timp vor fi executate”

Situația actuală privind evoluțiile politice din R. Moldova a fost discutată la Guvern de către premierul Pavel Filip, în cadrul unei ședințe cu participarea președinților de raioane, dar și a membrilor Cabinetului de miniștri.

„Instituțiile statului lucrează în regim normal și chemarea mea către dvs. este să asigurați această muncă în folosul cetățeanului, pentru că dincolo de aceste show-uri politice care se întâmplă în țara noastră, în spatele nostru stau oamenii și asta este cel mai important. Ei nu trebuie să sufere și nu trebuie să simtă luptele și polemicile politice”, a subliniat Filip.

Pavel Filip a dat asigurări că autoritățile publice locale nu vor avea greutăți financiare în acordarea salariilor pentru bugetari: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite - tot la timp vor fi executate”.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului Filip, președinții de raioane au remarcat proiectele sociale precum „Prima Casă”, „Drumuri Bune” și au solicitat continuarea acestora.

Un alt subiect abordat la ședință a vizat consecințele înregistrate în raioanele țăriiurmare a ploilor abundente din ultima perioadă. Pavel Filip a îndemnat autoritățile locale să vină cu solicitări către Comisia pentru Situații Excepționale pentru evaluarea pierderilor. „Cu cât mai repede o să dați toate aceste procese pentru evaluare, cu atât mai repede noi o să luăm măsurile necesare și o să vă ajutăm”, a conchis premierul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!cristina 11.06.2019 20:55

nu cedați în fața trădătorilor de neam și țară! FORȚA PDM!!!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.09.2019 09:15 Nicolae Negru Octavian Țîcu și idila electorală înt...

16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

13.09.2019 09:10 Nicolae Negru Maia Sandu va merge la Moscova de bun...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să-i ofere „o autonomie foarte puternică” Transnistriei, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, ca soluție pentru reglementarea conflictului transnistrean?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md