00:16:10 29.09.2020
 
Stiri

DOC // Dodon, prins DIN NOU cu MINCIUNA: Guvernul Sandu a cerut în instanță anularea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău pe 10 septembrie curent

Politică 24.12.2019 11:25 Vizualizări9197 Autor: Ziarul National
DOC // Dodon, prins DIN NOU cu MINCIUNA: Guvernul Sandu a cerut în instanță anularea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău pe 10 septembrie curent


Președintele Igor Dodon iese la televizor și spune minciuni pe bandă rulantă, fără să roșească.

Cel mai recent caz a avut loc chiar ieri, în cadrul unei emisiuni de la NTV, în cadrul căreia a spus că Guvernul Sandu nu a atacat în instanță contractul prin care statul a oferit în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău pentru o perioadă de 49 de ani.

„Noul procuror general se va ocupa de întoarcerea AIC. Fostul Guvern al Maiei Sandu s-a ocupat de asta, dar după ce s-au înțeles cu Rothschild au pus frânele. Referitor la ce s-au înțeles? Timpul va arăta. Ce, nu e clar de ce? Pentru că noi știm unde s-au întâlnit… E sugestiv locul… Eu nu voi spune, deocamdată, mai multe. Va veni timpul și voi dezvălui mai multe. Noi nu am găsit că fostul Guvern să fi atacat în instanță decizia de concesionare. Maia Sandu a oprit totul. Acum când a venit noul Guvern și a dat asigurări că se va merge până la urmă (în procesul de întoarcere a AIC în gestiunea statului) și va fi deschis încă un aeroport, ei repede s-au ascuns în tufari”, a declarat Dodon.

Colegul de partid al Maiei Sandu, deputatul PAS Sergiu Litvinenco, a scos în vileag minciuna lui Dodon, publicând documentul care demonstrează că Guvernul Sandu s-a adresat în instanță încă pe 10 septembrie curent.

CITIȚI și Dodon, „ȘAHISTUL MINCINOS”: În iunie spunea că a făcut „jocul” serviciilor secrete rusești în discuțiile cu Plahotniuc referitoare la federalizarea R. Moldova și finanțarea PSRM din Rusia. Astăzi întreabă nonșalant „CARE JOC”?

„Dodon a ieșit să se justifice. Chipurile nu are nicio treabă cu Andrei Goncharenko. Pe semne că și-a dat seama că a exagerat cu cedarea aeroportului către ruși și acum încearcă să dreagă busuiocul. M-am întâlnit ieri prin Parlament cu câțiva socialiști, chiar și ei au recunoscut că este exces de zel treaba asta.

Dincolo de toate aberațiile, Dodon spune așa: „Noi nu am găsit că FOSTUL GUVERN SĂ FI ATACAT ÎN INSTANȚĂ DECIZIA DE CONCESIONARE. MAIA SANDU A OPRIT TOTUL”. Este o minciună sfruntată. Anexez copia cererii de chemare în judecată care denotă că Guvernul condus de Maia Sandu a contestat în justiție legalitatea concesionării Aeroportului (cererea datează cu 10 septembrie; tot la 10 septembrie aceasta a fost recepționată de Judecătoria Chișinău). Dar anume justiția – aia controlată de Dodon – a făcut totul ca procesul nici măcar să nu înceapă. Minciuna are picioare scurte, domnule Dodon…”, a replicat Litvinenco.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Petru 24.12.2019 12:07

Guvernul Sandu s-a adresat in judecata,dar iata cum judecatorii lui Dodon stopeaza examinarea cauzei :La 24 octombrie, judecătorii Nelea Budăi, Iurie Cotruță și Ion Muruianu au emis însă o încheiere prin care precizează că, în speță, lipsește conflictul de competență și cauza urmează a fi returnată spre examinare la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. „Pretinsul conflict de competență este invocat ilegal, acesta fiind creat artificial”, este menționat în încheierea CA Chișinău. Contactat telefonic de Ziarul de Gardă, ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a declarat că nu cunoaște la ce etapă se află examinarea cauzei.

Tarnacop 24.12.2019 12:22

E timpul ca Dodon sa fie supus unui control psihiatric - este un mifoman ( minciunos) cronic. Cat poate sa ne faca de rusine in toata lumea ?

ion 24.12.2019 13:08

Cemodan, AIC, Rostov-pe-Don!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md