09:11:54 02.12.2020
 
Stiri

De la Șmekerilovici la Kremlinovici

Actualitate 25.10.2020 10:36 Vizualizări1428 Autor: Ziarul National
De la Șmekerilovici la Kremlinovici


Trustia, elegii politikoase

Dodon e, fără dubii, cel mai maleabil și elastic, din punct de vedere etic, președinte din istoria republicuței, lăsându-l fără grai până și pe Șmekerilovici. După ce a reușit (ajutat de părinți) să-și procure o casă de câteva milioane și câteva mercedesuri nerambursabile, după ce o răsfață pe prima doamnă Galea cu vacanțe pe insulele exotice din oceanele planetei (cu excepția Oceanului Înghețat de Nord), după ce și-a asigurat finanțare dublă, pe linie de partid - rusească, prin Bahamas și plahotniucească, prin „kulioașe”, Dodon a fost adoptat de Kremlin, ca un fel de „fiu al regimentului”, și de acum înainte se va numi Kremlinovici.

Ca să merite acest titlu:

Dodon merge la Moscova încărcat cu sticle de cabernet, cu care Putin vopsește zidul Kremlinului;

Dodon scrie rapoarte minuțioase și trimite spiciurile sale echilibrate spre avizare la Kremlin; Dodon este silitor, îndeplinește tot ce-i dictează Kozak, dar și strigă la el în somn;

Dodon e răbdător, poate aștepta cu orele în anticameră și, dacă ar avea coadă, ar da voios din ea.

Dintre toți omologii săi, Dodon s-a întâlnit de cele mai multe ori cu Putin și consideră că astfel și-a îndeplinit toate promisiunile electorale. Și Putin s-a întâlnit de cele mai multe ori cu Dodon, deși nu se mândrește cu această realizare și nu a inclus-o în raportul său despre starea națiunii ruse. Oare de ce?

Când Putin le-a recomandat molotovenilor să-și urmeze tradiția călcatului repetat pe greblă și să-l voteze încă o dată pe Dodon Kremlinovici în alegerile prezidențiale, sfatul său nu l-a surprins pe nimeni, ce mi-e Tanda, ce mi-e Manda.

Acum stau și mă gândesc: nu cumva capul lui Putin e de magnet, iar capul lui Dodon e de fier? Sau viceversa? Aceasta ar explica roșeața lui Dodon și preferința stranie, bizară a lui Putin.

Al vostru sadrazan, tâmpinist, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 25.10.2020 12:37

Din toti Kremlinovicii molotovenilor doar acest vasal a avansat la titlul de Kulioc.

nelson 25.10.2020 12:41

Bună ziua telespectatorilor, sunt nelson și sunt pe punctul de a-mi împărtăși mărturia aici, mama mea mi-a făcut cunoștință cu Great Baba Ogbogo când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atât de multe probleme în căsnicia mea și au dus la divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem, de asemenea, mulțumiți de copii minunați, chiar din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și a rezolvat problemele mele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. Am renunțat la contactul său aici, prin e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau la numărul său de WhatsApp. 2349020168697 ... El a făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie M-a vindecat de la un om impotent la un om adevărat.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md