00:07:24 24.06.2024
Stiri

Drama lui Chuck Norris // Cum arată soția sa la cinci ani după ce a fost otrăvită

Monden 16.11.2018 09:04 Vizualizări3319 Autor: Ziarul National
Drama lui Chuck Norris // Cum arată soția sa la cinci ani după ce a fost otrăvită sursa: google.ro


Chuck Norris nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un celebru actor al filmelor de acțiune. Puțini o știu însă pe soția sa, Gena O’Kelley. Aceasta a fost la un pas de moarte după ce în 2013 a spus că a fost otrăvită cu medicamente.

De altfel, de atunci se află în proces cu peste 10 companii farmaceutice pe care le acuză că vând medicamente care au în compoziție substanțe dăunătoare corpului uman. Ea și Chuck Norris au solicitat în instanță daune de 10 milioane de dolari.

Gena a rămas cu dureri cumplite după ce s-ar fi intoxicat cu substanţe chimice folosite în tomografiile prin rezonanţă magnetică ce i-au fost făcute pentru artrita reumatoidă de care suferă.

„Am renunţat la cariera actoricească pentru a avea grijă de Gena, toată viaţa mea gravitează acum în jurul menţinerii ei în viaţă. Cred că această problemă este extrem de importantă”, a declarat actorul pentru publicația Good Health.

Gena O'Kelley a povestit drama prin care a trecut. „E ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi arsura izolat, apoi s-a extins. Am rămas în pat timp de cinci luni, fiind supravegheată non stop de o asistentă medicală. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa”, a spus soția lui Chuck Norris.

Iată cum arată acum Gena O'Kelley, soția actorului.

Chuck Norris și Gena O'Kelley sunt căsătoriți din 1998. Ei au doi copii gemeni, născuți în 2001. Diferența de vârstă între Chuck și Gena este de 23 de ani în favoarea actorului. Înainte de a-l cunoaște pe celebrul actor, Gena a lucrat ca model.

Sursa: profm.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md