20:09:56 23.09.2018
 
Stiri

Cum au vrut doi cetățeni ai R. Moldova să ajungă ILEGAL în Europa

Social 24.04.2015 15:35 Vizualizări1105 Autor: Galina Munteanu
Cum au vrut doi cetățeni ai R. Moldova să ajungă ILEGAL în Europa border.gov.md

Doi bărbați, unul în vârstă de 23 și altul de 32 de ani, originari din raionul Anenii Noi și Orhei, au fost reținuți de polițiștii de frontieră în timp ce intenționau să treacă ilegal hotarul și să ajungă în Europa.

Bărbații au fost observați de către patrula Poliției de Frontieră pe podul dintre punctele de trecere Leușeni și Albița, în timp ce se îndreptau spre hotar.

Aceștia au recunoscut că intenționau să ajungă în România, trecând înot râul Prut, ca ulterior să-și continue drumul spre Italia. Cei doi le-au spus polițiștilor de frontieră că, pe data de 20 aprilie, cu o mașină de ocazie, s-au pornit din capitală spre frontieră, iar după câteva zile, pe parcursul cărora au studiat teritoriul pentru a găsi un loc mai puțin periculos de a trece granița în România, au încercat să-și pună în practică planul.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre aceștia era dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Orhei. Ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md