13:37:38 30.09.2020
 
Stiri

COSTURI // Președintele Dodon are acces la SONDAJE „în fiecare săptămână, în fiecare lună”. Oficialul pune la îndoială că Maia Sandu l-ar EGALA în preferințele electoratului

Politică 27.01.2020 11:08 Vizualizări1188 Autor: Ziarul National
COSTURI // Președintele Dodon are acces la SONDAJE „în fiecare săptămână, în fiecare lună”. Oficialul pune la îndoială că Maia Sandu l-ar EGALA în preferințele electoratului


Președintele Igor Dodon pune la îndoială rezultatele ultimului sondaj al Institutului Republican Internațional (IRI) din SUA, realizat de „Magenta Consulting”, care atestă faptul că Maia Sandu îl întrece la capitolul încredere din partea locuitorilor municipiului Chișinău și se află la egalitate cu șeful statului la nivel național.

Președintele lasă să se înțeleagă că are acces „în fiecare săptămână, în fiecare lună”, la unele sondaje, care arată cu totul altceva. Astfel, șeful statului spune că nu se teme de Maia Sandu ca potențial contracandidat.

„Sondaje sunt în fiecare săptămână, în fiecare lună… Eu nu cred în sondaje, dar iau în calcul dinamica acestor sondaje. Din noiembrie și până în prezent, dinamica este pozitivă pentru instituția prezidențială și pentru președinte”, a declarat astăzi Dodon, fără a oferi detalii despre sondajele la care are acces dânsul.

CITIȚI și SONDAJ IRI // Maia Sandu, la un PAS de a-l ÎNTRECE pe Igor Dodon la capitolul ÎNCREDERE din partea cetățenilor. Doar trei partide în viitorul Parlament

De asemenea, acesta crede că potențialii săi oponenți ar fi intrat deja în campania electorală, iar dânsul – nu. „Oponenții mei se grăbesc, se tem că nu o să dovedească (reușească n.r.) Nu vă temeți, o să dovediți (reușiți n.r.)”, a punctat Dodon.

De menționat că cel mai recent sondaj al Institutului Republican Internațional (IRI) din SUA, realizat de „Magenta Consulting”, în perioada 16 noiembrie - 9 decembrie 2019, arată că Maia Sandu se bucură de încrederea a 32% dintre chișinăueni și de 24% la nivel național, în timp ce Igor Dodon - de 19% și, respectiv, 24%.

Sondajul, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), a fost efectuat pe un eșantion de 1 204 respondenți, iar marja de eroare este de plus-minus 2,8%.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Basarabeanu49 27.01.2020 15:39

Cum să creadă dodon în instituțiile SUA, când el este prorus? Altfel putin îl pune la eșafod. Totuși, i se frige pardonul la cele auzite.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md