01:36:30 05.12.2021
Stiri

Concursul național „Miss Urâta” sau Dodon în fustă

Actualitate 17.10.2021 10:41 Vizualizări2694 Autor: Ziarul National
Concursul național „Miss Urâta” sau Dodon în fustă


Trustia, elegii politikoase

Fiindcă femeile frumoase nu sunt capabile să-l înțeleagă pe Putin, poate e cazul să trimitem la Moscova pe cea mai urâtă femeie a statalității? Cine dintre politicienele noastre credeți că întrunește calitatea de a discuta la egal cu liderul național al Rusiei? - se întrebă Colesovnazadov. Așa a apărut ideea organizării unui concurs național „Miss Urâta”, care să negocieze prețul la gazele naturale cu Putin. Însă, când s-a ajuns la nominalizări, s-a constatat că nu stăm chiar atât de bine la acest capitol, dacă le excludem pe unele politiciene din generația lui Boronin, capabile să-l sperie, nu să-l înțeleagă pe Putin, femeile noastre sunt frumoase, au un du-te-vino inconfundabil în Europa...

„Stimați colegi, cele mai urâte femei de la noi sunt bărbății! Eu propun să-l trimitem la Moscova pe Mitică Anaiba. În haine de damă el ar fi o negociatoare perfectă!” - vociferă Ingwar Nahicevanski. „Eu cred că Bogdat Țârdea s-ar potrivi mai bine, - îl contrazise dr Stuh. - Dacă îl dăm cu ruj pe față, el câștigă detașat concursul!” „Mie nu-mi plac bărbații cu strungă. Eu l-aș prefera pe Șliușari”, - spuse, ca printre altele, bătrâna Izerghil. - El ește energhic!”. „Despre gustibus non disputandum est!” - o contrazise dr Stuh în termeni medicinali. Și fiindcă bătrâna Izerghil nu înțelegea limba păstorilor latini, ea îi spuse lui Dr. P. Stuh să vorbească omeneșt și concursul degeneră, ca de obicei, în scandal lingvistic.

Acum stau și mă gândesc la „politica externă echilibrată” a șefei guvernului nostru arhiproeuropean, Natalia Gavrilița, care caută „oportunități pentru cooperare economică și comercială eficientă și reciproc avantajoasă” în CSI. Nu o fi fiind ea cumva un Dodon în fustă, ne duce în Europa prin Bladibostok?

Al vostru hasmațuc, trombonist, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

va 17.10.2021 11:04

,,

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md