07:14:37 24.04.2024
Stiri

Cele mai ieftine luni din an în care să vizitezi Italia. Vei economisi mulți bani

Actualitate 27.02.2024 18:57 Vizualizări2842 Autor: Ziarul National
Cele mai ieftine luni din an în care să vizitezi Italia. Vei economisi mulți bani


Îți dorești de multă vreme să călătorești în Italia, însă fără a fi nevoit să scoți din buzunare sume mari de bani? Optează pentru a organiza vacanța în lunile din an în care prețurile sunt reduse, iar sezonul turismului nu este de vârf. În acest fel, te vei bucura de frumusețile țării, fără să-ți faci gaură-n buget.

Italia este o țară care inspiră mii de oameni să o viziteze, însă mulți pun problema costurilor aferente unei călătorii aici, mai ales în circumstanțele economice actuale. Renumită în întreaga lume pentru istoria ei fascinantă, peisajele frumoase, bucătăria gustoasă și oamenii ospitalieri, nu poate fi ignorată.

Cât de scump ar fi să vizitezi Italia? Este esențial să știi că, în comparație cu alte țări din Europa, costurile în Italia nu sunt la fel de ridicate. În medie, te poți aștepta ca o călătorie aici să coste între 70 și 305 euro de persoană pe zi, în funcție de pretențiile pe care le ai.

Banii pe care îi plătești într-o călătorie în Italia sunt influențați de modul în care alegi să gestionezi cazarea, transportul, mâncarea, activitățile de divertisment de care vrei să ai parte. Și, bineînțeles, în funcție de regiunea țării pe care vrei să o vizitezi.

Dacă nu vrei să cheltui foarte mulți bani într-o astfel de călătorie, ci pur și simplu intenționezi să te bucuri de frumusețile Italiei, indicat ar fi să optezi pentru organizarea vacanței în lunile cele mai ieftine cu putință. Martie, aprilie, mai și octombrie sunt lunile când poți vizita Italia la prețuri reduse.

„Da, sfârșitul lunii martie ar fi cel mai recomandat”/ „Da!! Voi merge în aprilie pentru 16 zile. Am reușit să mențin bugetul sub 2.500 euro. Totuși, nu stau la orice hotel și am închiriat mașină pentru vacanță”, sunt câteva dintre reacțiile utilizatorilor online.

Alte voci nu au fost întru totul cu recomandările de pe platformele sociale, explicând că în luna februarie costurile sunt foarte scăzute, iar vremea este de asemenea grozavă. În plus, țara nu este deloc aglomerată de turiști. În martie, prețurile încep să crească din cauza turismului.

,,Am revenit aici în iulie/august, în sezonul de vârf. Totul a rămas la fel ca anul trecut”, au mai precizat utilizatorii online, care întrebați despre prețurile serviciilor specifice turismului în vară, au explicat că acestea sunt în general cu 30 de euro mai scumpe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md