09:48:48 22.02.2024
Stiri

Ceban ca Dodon: L-a prins pe coridoare pe primarul de New York. „Am abordat unele subiecte, dar am vorbit și despre o potențială colaborare pe viitor”

Actualitate 02.12.2022 13:56 Vizualizări2589 Autor: Ziarul National
Ceban ca Dodon: L-a prins pe coridoare pe primarul de New York. „Am abordat unele subiecte, dar am vorbit și despre o potențială colaborare pe viitor”


Primarul Chișinăului, Ion Ceban, pare să se fi inspirat din experiența fostului său șef de partid, Igor Dodon, pe care nu-l invita nimeni nicăieri, iar singurele sale „reușite” ale politicii externe erau vizitele dese la Moscova și întâlnirile de pe coridoare cu liderii din Occident la anumite evenimente internaționale.

Primarul Ceban a postat astăzi, pe contul său de pe Telegram, o fotografie care îl surprinde discutând, în treacăt, cu primarul de New York, Eric Adams.

CITIȚI și DEZVĂLUIRI despre „întrevederile” lui Igor Dodon cu liderii altor state: „Îi pândeşte când ies de la WC”

„Am avut o discuție cu primarul orașului New York, Eric Adams. Ne-am întâlnit la Atena, la Summitul Primarilor împotriva antisemitismului. Am abordat unele subiecte, dar am vorbit și despre o potențială colaborare pe viitor”, a scris Ceban în limba rusă pe Telegram.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md