Cea mai bună REȚETĂ de ciocolată de casă. Ingredientul secret. Gata în 20 de minute
Ciocolata de casă este un adevărat deliciu. Pentru o savoare deosebită, în loc de alune se pot pune nuci, caju, migdale, merișoare sau alte fructe uscate sănătoase.
Rețeta este simplă și este gata în 20 de minute.
Ingrediente:
•180 g zahăr
•120 g unt
•270 g lapte praf
•50 g cacao
•50 g alune de pădure, migdale, merișoare, caju
•100 ml apa
1. Se amestecă laptele și cacao, după care se cern într-un vas.
2. Apa și zahărul se fierb pentru a obține un sirop care se lasă pe foc șase minute din momentul în care da în clocot. Se va obține un sirop mai gros care se ia de pe foc și în care se pune untul și se amestecă topindu-l.
3. Siropul cu unt se toarnă peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun și alunele mărunțite puțin și se mixează bine.
4. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetata cu hârtie de copt, se nivelează și se lasă la rece 4-5 ore.
Sursa: realitatea.net
Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău: Autoritățile capitalei oferă detalii despre dezmăț
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională