10:16:28 01.10.2020
 
Stiri

Călătorie de COȘMAR până la Iași pentru un grup de cetățeni ai R. Moldova: Pasagerii și-au cerut înapoi toți banii cheltuiți pentru transport

Social 31.12.2018 13:00 Vizualizări6539 Autor: Ziarul National
Călătorie de COȘMAR până la Iași pentru un grup de cetățeni ai R. Moldova: Pasagerii și-au cerut înapoi toți banii cheltuiți pentru transport
Poză simbol


S-au pornit de la Chișinău la Iași, dar s-au umplut de nervi și s-au trezit cu planurile date peste cap.

Un grup de cetățeni ai R. Moldova a apelat la serviciile unei agenții de turism pentru a ajunge la Iași și a ajuns, dar cu o întârziere de câteva ore și cu aer greu de respirat în autocar.

Femeile urmau să ajungă la Iași în maximum șapte ore, dar autocarul a pornit dimineața cu o oră întârziere și alte trei ore s-a reținut la punctul vamal de trecere a frontierei de stat Leușeni, ceea ce a însemnat o abatere de la oferta semnată de părți. Nerespectarea graficului a fost cauzată de transportator, pentru că le-a pus la dispoziție un autocar înmatriculat în străinătate pentru cursa Chișinău-Iași-Chișinău, ceea ce contravine legislației.

Consumatoarele au reclamat și calitatea transportului oferit, care nu era asigurat cu aer condiționat și, în condițiile unei staționări îndelungate, au simțit tot drumul miros înțepător de substanțe chimice.

Deși au solicitat de la agenția de turism să le întoarcă banii pentru călătoria plină de nervi, agentul economic a refuzat să le satisfacă cererea, pe motiv că a cesionat obligațiile de transport unei alte firme, fapt pentru care femeile au depus plângere la Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței (APCSP).

Angajații de la APCSP au studiat contractul semnat între agenția de turism și pasageri, obligând agentul economic să le restituie acestora contravaloarea serviciului prestat necorespunzător.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md