03:48:31 26.04.2019
 
Stiri

Cele mai mari CONSPIRAŢII mondiale: Tsunami-ul din 2004, provocat de o BOMBĂ

Reportaj 23.03.2017 09:01 Vizualizări2582 Autor: Ziarul National
Cele mai mari CONSPIRAŢII mondiale: Tsunami-ul din 2004, provocat de o BOMBĂ Sursa: efemeride.ro

Cu cele 229 866 de morţi pe care le-a provocat, Tsunami-ul care a lovit Oceanul Indian pe 26 decembrie 2004, din perspectiva numărului uriaş de victime pe care le-a produs, se află pe locul șapte în topul celor mai mari dezastre naturale din toate timpurile şi pe locul doi în topul celor mai sângeroase cutremure.

Însă, dacă nu este vorba despre un dezastru „natural”, ci de un genocid care a fost iniţiat intenţionat, cu ajutorul unei aşa-numite bombe-tsunami, o armă nucleară care a fost detonată într-o poziţie strategică din adâncul oceanului?

Conspiraţioniştii afirmă că tehnologia capabilă să provoace o tragedie de asemenea proporţii este cel puţin fezabilă, din moment ce o seamă de cercetări în acest domeniu au fost conduse încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, experimente cu bombe-tsunami realizându-se în 1944 şi 1945 în Noua Zeelandă.

De asemenea, încă din 1997, cu șapte ani înaintea devastatorului tsunami, Secretarul Apărării de atunci, din Statele Unite, William S. Cohen, afirma că: „Există grupări care au capacitatea de a se angaja în eco-terorism, prin tehnologii militare capabile să schimbe clima, să provoace cutremure sau erupţii vulcanice”.

Cu toate acestea, în afara ipotezei că totul a fost un sângeros test la scară mare, cu greu se pot descifra motivele celor care ar fi lovit atât de crunt Sud-Estul Asiei prin tsunami-ul din Oceanul Indian.

ATACURILE TERORISTE DE LA WORLD TRADE CENTER

Reprezintă, poate, cel mai fierbinte subiect care a căzut pradă teoriilor conspiraţiei în istoria contemporană.

Pe de-o parte, conspiraţioniştii susţin că o seamă de indivizi din Guvernul Statelor Unite şi din serviciile secrete americane au avut date certe despre iminentul atac, însă au ocultat voit această preţioasă informaţie – precum s-a întâmplat pe 7 decembrie 1941, în cazul atacului aviatic japonez de la Peal Harbor, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial –, refuzând să întreprindă şi cea mai mică acţiune care ar fi împiedicat producerea atentatelor.

Pe de altă parte, se speculează că explozia celor două avioane care au lovit Turnurile Gemene din New-York nu ar fi fost suficient de puternică pentru a conduce la prăbuşirea zgârie-norilor WTC, aceasta producându-se în urma unor explozii controlate (există martori care susţin că ar fi auzit aceste explozii), iar Pentagonul nu ar fi fost, de fapt, lovit de niciun avion.

Care să fi fost scopul oficialilor americani care au orchestrat sau au permis sângeroasele atacuri? Foarte simplu: declanşarea Războiului împotriva terorismului, creşterea justificată a cheltuielilor militare şi îngrădirea, de asemenea, legală, a libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti.

SIDA, EBOLA ŞI SARS AU FOST INVENTATE ÎN LABORATOR

În ultimii 20 de ani, una dintre temele predilecte ale romanelor şi filmelor de groază este virusul scăpat de sub control, experimentul bacteriologic şi virusologic secret care ar penetra măsurile de securitate, s-ar răspândi instant în întreaga lume şi ar provoca apocalipsa.

Puţini ştiu însă că asemenea subiecte de ficţiune au apărut tocmai în urma ipotezelor unor (pseudo)oameni de ştiinţă care sunt convinşi de veridicitatea lor, publicând, spre sfârşitul anilor ’80 din secolul XX, o largă serie de lucrări mai mult sau mai puţin documentate în care afirmau că virusurile HIV, Ebola şi SARS sunt de fapt nişte super-arme bacteriologice care au fost create în secret de către Guvernul american.

Mai mult de atât, răspândirea SIDA în Africa, în rândul homosexualilor şi al prostituatelor nu ar fi decât etape ale unui monstruos genocid în masă orchestrat de către elemente puritane şi xenofobe din administraţia SUA, iar gripa aviară – un test la scară mondială şi un avertisment la adresa Chinei.

Conspiraţioniştii, care promovează această teorie, mai susţin că încă de la bun început exista antivirus pentru toate cele trei calamităţi bacteriologice, însă acesta este ţinut secret, în vreme ce diversele cercetări independente care urmăresc (re)descoperirea remediilor sunt înfrânate, împiedicate sau, în cele din urmă, eradicate de către cei care au lansat virusurile în lume.

GUVERNELE ASCUND ADEVĂRUL: ETRATERESTRII EXISTĂ!

Totul a început în noaptea zilei de 24 februarie 1942, când numeroşi martori oculari afirmau că au văzut mai multe obiecte zburătoare neidentificate pe cerul Los Angeles-ului, OZN-uri asupra cărora artileria antiaeriană americană ar fi deschis focul.

Precum în cazul asasinării lui Kennedy, oficialii americani nu au dat o explicaţie satisfăcătoare opiniei publice – trebuie avut în vedere că numărul californienilor care pretind că au văzut OZN-urile se ridică la câteva mii, dar şi faptul că trecuseră nici trei luni de când America intrase în cel de-al Doilea Război Mondial, după atacul de la Pearl Harbor, iar americanii intraseră în fibrilația psihologică a războiului.

Cinci ani mai târziu, pe 7 iulie 1947 avea loc celebrul incident Roswell – atunci, armata americană ar fi recuperat epava unui OZN care s-ar fi prăbuşit lângă orăşelul Roswell din New Mexico. Şi în acest caz, un număr impresionant de persoane – peste 100 – afirma că ar fi văzut fie OZN-ul, fie epava acestuia.

Mai mult de atât, conspiraţioniştii speculează că americanii ar fi recuperat cadavrul unui extraterestru (sau chiar un extraterestru în viaţă). Explicaţia oficială – cum că s-ar fi prăbuşit un balon meteorologic – nu a mulţumit, din nou, pe nimeni. De atunci, numărul celor care afirmă că au văzut OZN-uri a explodat, iureşul dezvăluirilor, controverselor şi cercetărilor ştiinţifice şi pseudo-ştiinţifice devenind un fenomen în masă, la scară planetară.

Psihologii afirmă chiar că în cazul ufologiei avem de-a face cu o primă şi adevărată mitologie modernă, inventată în secolul XX.

NEW WORLD ORDER – GUVERNUL MONDIAL

Este varianta „hardcore” a teoriei precedente. Conspiraţioniştii afirmă că un extrem de puternic şi secret grup format din cei mai influenţi membri ai diverselor societăţi secrete (un soi de elită a elitelor) complotează pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern mondial care ar înlocui treptat suveranitatea statelor.

Grupul ar fi responsabil de formarea climatului financiar modern din secolul XX – erupţia marilor companii transnaţionale şi, strâns legate de acestea, fenomenul globalizării.

Interesant (şi poate comic) la această teorie a conspiraţiei este faptul că le reuneşte într-un enorm amalgam sincretic pe toate celelalte – New World Order face legătură dintre evrei şi masoni, lansând controversata sintagma «mişcare iudeo-masonică», îi pune în aceeaşi barcă pe Illuminati şi pe extratereştri, reuneşte nenumărate teorii apocaliptice şi grupuri milenariste creştine (aici intră, de exemplu, toate speculaţiile legate de paşapoartele biometrice şi cipurile subcutanate), pe Hitler, URSS, pe Templieri, terorişti şi cercetătorii care experimentează arme bacteriologice.

Susţinătorii New World Order afirmă că întreaga istorie se desfăşoară în parametrii unui enorm Plan de înrobire mondială a omenirii, fiecare epocă nefiind altceva decât o nouă etapă în schema de desfăşurare a maleficelor maşinaţiuni.

Sursa: efemeride.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md