09:54:12 21.09.2018
 
Stiri

AVERTISMENT pentru turiștii de pe litoralul bulgăresc. Metoda prin care bărbații sunt seduși de minore, apoi jefuiți de interlopi

Știri 23.07.2018 16:02 Vizualizări956 Autor: Ziarul National
AVERTISMENT pentru turiștii de pe litoralul bulgăresc. Metoda prin care bărbații sunt seduși de minore, apoi jefuiți de interlopi Sursa: digi24.ro

Turiștii care vizitează litoralul bulgăresc riscă să cadă pradă unui nou tip de înșelătorie. În Sunny Beach, stațiunea vizitată de mii de turiști britanici anual, interlopii locali s-ar folosi de minore care îi seduc pe bărbați și îi duc pe plaje izolate, unde aceștia sunt apoi bătuți și jefuiți, relatează The Sun.

Fetele îi aleg pe acei turiști care par prea beți pentru a mai sta în picioare și îi atrag pe plajă sub promisiunea unei partide de sex gratuite. Odată ce turistul rămâne singură cu tânăra, un grup de bărbați îl atacă și îl jefuiesc.

Mai multe persoane au postat astfel de avertismente pe site-ul de travel TripAdvisor, sfâtuindu-i pe oameni să evite să intre în vorbă cu tinerele și să aibă grijă în compania cui beau.

Tinerele care îi atrag pe turiști ar fi prostituate aflate sub controlul interlopilor locali. Prostituția nu este ilegală în Bulgaria, însă ea este de cele mai multe ori aflată sub controlul patronilor de baruri care ar avea legături cu mafia bulgară.

În Marea Britanie, unde Bulgaria este o destinație populară de vacanță, ministerul de Externe a emis o avertizare pentru turiști:

„Am primit mai multe plângeri în legătură cu jafuri și agresiuni asupra turiștilor de către prostituate și cei care le controlează. Evitați zonele în care activează prostituatele: parcări, plaje izolate, zonele slab iluminate sau zonele împădurite. Unii turiști au fost suprataxați în cluburile de striptease din Sofia și în unele resorturi din Bansko, Borovets sau Sunny Beach. Victimele sunt suprataxate cu sute de euro și amenințate cu bătaia dacă nu plătesc”.

Sursa: digi24.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md