06:12:22 03.12.2021
Stiri

Anim’est 2014 vine cu un program SPECIAL pentru CHIȘINĂU

Social 29.10.2014 15:20 Vizualizări1439 Autor: Daniela Hadei
Anim’est 2014 vine cu un program SPECIAL pentru CHIȘINĂU


Creepy Animation Night 2014 și AniMusic Night 2014 sunt câteva dintre surprizele speciale din cadrul festivalului de film Anim’est, iar organizatorii spun că au pregătit un program special pentru Chișinău.

Animațiile Minuscule – La Vallée des fourmis perdues / Minuscule: Valea furnicilor, nominalizat la European Animated Feature Film 2014, și filmul lui Hayao Miyazaki, The Wind Rises / Se-nalță vântul, sunt peliculele care vor da start Festivalului Anim’est Chișinău din acest an.

De asemenea, în acest an, evenimentul va începe cu un program special de Halloween, cu animaţii stranii şi înspăimântătoare. Creepy Animation Night 2014 va aduce multe decapitări, extratereştri, fantome şi eviscerări, întâmplări morbide pline de umor negru, sex bizar şi răsturnări de religii.

Proiecțiile de animații din seara de Halloween sunt interzise minorilor, iar printre animațiile prezentate se numără Birds dream / Visul păsărilor, Babyfaced / Cu față de copil, Dance macabre / Dans macabru, Dans la joie et la bonne humeur / În bucurie și bună dispoziție, precum și The Obvious Child / Copilul vădit.

De asemenea, în cadrul Creepy Animation Night va fi și un program muzical, prezentant de două trupe din România, „CLNK” și „Polochord”.

Petrecerea de Halloween va ave aloc la Tipografia 5, după proiecțiile filmelor la „Odeon”.

Seara va continua cu programul AniMusic Night 2014, competiție de Videoclip și Advertising. Acolo vor fi prezentate 14 clipuri publicitare pentru branduri cunoscute ca Unilever, Coca Cola, Cadbury sau Orange România şi 25 de videoclipuri ale unor artişti precum Bonobo, Arctic Monkeys sau Basement Jaxx.

Filmul care va încheia festivalul, Jack și mecanica inimii / The Boy with the Cuckoo-Clock Heart, este o proiecție care s-a bucurat de un mare succes la București. Animația este o dramă plasată în secolul al XIX-lea, despre Jack căruia la naştere inima i-a fost înlocuită cu un ceas cu cuc. Astfel, regulile pe care trebuie să le respecte cu stricteţe toată viaţa se dovedesc imposibile: să nu-şi piardă niciodată cumpătul şi, mai ales, să nu se îndrăgostească.

Anim’est Chișinău 2014 va avea loc în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, la Cinematograful „Odeon” și la Tipografia 5.

Biletul pentru un film costă 30 de lei, abonamentul pentru o zi costă 80 de lei, iar abonamentul pentru festival costă 200 de lei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md