17:15:20 25.07.2024
Stiri

Zeci de reprezentanți ai unor companii mari din Europa, precum „Mercedes-Benz”, „Audi”, „Deutsche Bank”, „Bosch” sau „Bayer”, la Chișinău pentru a afla oportunitățile de a investi în R. Moldova! Recean: „Numeroase beneficii pentru investitori”

Actualitate 21.06.2024 15:40 Vizualizări5139 Autor: Ziarul National
Zeci de reprezentanți ai unor companii mari din Europa, precum „Mercedes-Benz”, „Audi”, „Deutsche Bank”, „Bosch” sau „Bayer”, la Chișinău pentru a afla oportunitățile de a investi în R. Moldova! Recean: „Numeroase beneficii pentru investitori”


O delegație formată din circa 70 de reprezentanți de nivel înalt ai unor companii mari din Germania, precum „Mercedes-Benz”, „Audi”, „Deutsche Bank”, „Bosch”, „Bayer” etc. se află în R. Moldova pentru a afla oportunitățile de a investi în statul nostru.

„Republica Moldova are talent și inovație, oferim numeroase beneficii pentru investitori și ne dorim să atragem cât mai mult capital pe termen lung. Vă invit să explorați posibilitățile investiționale ale Republicii Moldova. Agenția de Investiții este la dispoziția agenților economici care doresc să-și lanseze o afacere în Republica Moldova”, a transmis premierul Dorin Recean la întrevederea cu liderii de afaceri germani.

Șeful Guvernului a vorbit în detaliu despre avantajele investițiilor în R. Moldova, despre provocările economice și importanța integrării europene pentru dezvoltarea oportunităților de afaceri, răspunzând, de asemenea, la întrebările oaspeților.

Șeful Executivului și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul comunității de afaceri germane și a subliniat că parteneriatele economice solide contribuie la obiectivul de dezvoltare al țărilor noastre.

Guvernul de la Chișinău transmite că vizita companiilor germane la Chișinău este susținută de Inițiativa pentru Stabilitatea Europeană (ESI), un centru analitic care promovează de peste zece ani liberalizarea regimului de vize și integrarea europeană aprofundată a Republicii Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md