07:27:57 16.11.2018
 
Stiri

VIDEO // Locul de pe Pământ unde TIMPUL curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada

Știri 08.08.2018 18:02 Vizualizări705 Autor: Ziarul National
VIDEO // Locul de pe Pământ unde TIMPUL curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada Sursa: cunoastelumea.ro

Potrivit lui Joshua Warren, cercetător și prezentator la Travel Channel, în deșertul din Nevada, în imediata apropiere a orașului Las Vegas, între secțiunile de drum I-15 și Route 93, există o zonă unde timpul încetinește cu 20 de microsecunde.

Warren crede că o distorsiune spațiu-timp poate fi responsabilă pentru această încetinire a timpului. În literatura științifico-fantastică întâlnim frecvent distorsiuni spațiu-timp.

Acestea sunt folosite pentru călătorii rapide în alte locuri din Univers sau pentru călătorii în timp.

Dar care este situația din lumea reală? Cu câțiva ani în urmă, sonda Gravity Probe B a celor de la NASA a confirmat două predicții cheie ale teoriei generale a relativității lui Einstein.

Prima, denumită efectul geodetic, susţine că spaţiul şi timpul se curbează în jurul unui corp gravitaţional.

Cea de-a doua susţine că un obiect rotitor trage atât spaţiul cât şi timpul după acesta, în timpul procesului de rotire.

Cei de la Newsweek susțin că Warren, care a măsurat modul în care timpul curge în întreaga Nevadă, inclusiv în apropierea zonei Aria 51, crede că motivul pentru care timpul încetinește doar în apropierea orașului Las Vegas este cauzat de o tehnologie necunoscută aflată în zonă și care perturbă legile fizicii:

„Există și posibilitatea ca multa tehnologie prezentă în Las Vegas să fi perturbat pur și simplu natura din jurul metropolei. Dar aș înclina să cred că ar putea fi vorba totuși de o tehnologie necunoscută și nu de cea existentă în cazinourile din metropolă, care ar putea fi testată în apropiere.

Acest lucru nu ar trebui să se întâmple dacă nu există o tehnologie care ar avea capacitatea de a influența mediul înconjurător.

În acest loc, pe 18 iunie 2018, am măsurat pentru prima dată faptul că timpul în sine încetinește cu 20 de microsecunde.

Marea întrebare în acest moment nu este dacă avem sau nu aceste anomalii, ci ce le provoacă? Este ceva natural care ne deschide o fereastră către o poartă dintr-o altă lume sau ne duce la un alt nivel al realității?

Sau este acest produs secundar al unei tehnologii ciudate, fie că este vorba de ceva secret făcut de om sau de o altă entitate? Cred că este foarte interesant că fix în această zonă a lumii, unde am descoperit anomalia este una dintre zonele în care de-a lungul timpului s-au observat multe OZN-uri”.

Cercetătorul intenționează să continue măsurarea modului în care timpul curge în această zonă din Las Vegas pentru a vedea dacă există un anumit tipar.

Sursa: cunoastelumea.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md