08:51:54 23.09.2019
 
Stiri

VIDEO // Igor Dodon și Vladimir Putin s-au ales cu niște CADOURI la Chișinău, în ziua când se împlinesc 80 de ani de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov

Alegeri 2018 23.08.2019 14:34 Vizualizări2885 Autor: Ziarul National
VIDEO // Igor Dodon și Vladimir Putin s-au ales cu niște CADOURI la Chișinău, în ziua când se împlinesc 80 de ani de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov Valeriu Munteanu

Liderul Uniunii Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, a dus astăzi la Președinție „cadouri” pentru Igor Dodon și Vladimir Putin, în ziua când se împlinesc 80 de ani de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov, prin care Basarabia a fost ruptă de la România și anexată la URSS.

Este vorba despre două hărți cu România întregită, de până la 1940, când Basarabia era parte a României.

„În mod special am ales ca acestea să fie din lemn, nu din hârtie ca cea pe care a rupt-o socialistul Vlad Bătrâncea în Parlament”, a declarat Valeriu Munteanu.

Acesta i-a solicitat lui Dodon, „care stă mai mult pe la Moscova decât la Chișinău”, să-i ducă o hartă cu România întregită și lui Vladimir Putin „ca să înțeleagă și să lase oamenii dintre Prut și Nistru în pace, ca să se regăsească în România, alături de UE și NATO”.Potrivit lui Munteanu, consecințele acestui pact odios nu au fost reparate, iar Basarabia continuă a fi „parte a lumii ruse, așa cum consideră Rusia”, iar Igor Dodon este „cel mai mare promotor contemporan al ideilor ce decurg din acel pact”. Deși astăzi este zi de doliu în R. Moldova, Munteanu a remarcat faptul că nici Parlamentul și nici Președinția nu au arborat drapelele în bernă.

„Basarabia este românească și locul nostru este în România Mare, așa cum am fost până la 1940”, afirmă Valeriu Munteanu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Polilogu 27.08.2019 18:46

DA ! Acțiunea este curajoasă si DREAPTĂ ! Dar NU VĂD totuși , nici măcar 1000 de persoane să insoțească acest protest ABSOLUT JUSTIFICAT ! Uităm că la 23 august 1944 ROMANIA DIMPREUNĂ CU REGELE MIHAI I a intors armele împotriva NAZISMULUI ? UITĂM că Romania a luptat 9 luni cu o armată de peste 600.000 de mii de patrioți alăturându-se COALITIEI NATIUNILOR UNITE ANTIHITLERISTE,ca a patra contributie armată,fapt recunoscut la CONFEREINTA DE PACE de la PARIS ? UITĂM că însusi STALIN a decorat pentru meritele sale la înfrîngerea GERMANIEI HITLERISTE pe REGELE MIHAI I cazănd el însuși, ”genialul CONDUCĂTOR ” la EXAMEDNUL judecății istoriei ? Oare n-ar fi un act deosebit de patriotic si curajos să li se amintească rușilor chiar la ei acasă ADEVĂRUL cu prilejul acestor ”festivități ” ale evenimentelor criminale de atunci ? Noi ,Romănii din Romania cerem REÎNTREGIREA PATRIEI NOASTRE așa cum a fost ea proclamată la 1 Decembrie 1918, NU aranjnamente telefonice nemțesti cu DODONI de niciun fel, gata să instaureze un NOU TRATAT RIBENTROP -MOLOTOV . Si asta pănă nu e prea tîrziu ! STEINMAIER NU E GERMANIA,chiar dacă îmbracă temporar hainele ei de președinte ! DE CE UITĂM ??

Temistocle 27.08.2019 21:53

Intr-adevar, de ce atat de putini participanti la actiunea asta onorabila de protest ? Sa fi uitat basarabenii,dupa zecile de ani de tampitzenizare comunista, ca sunt inainte de toate Romani ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.09.2019 09:15 Nicolae Negru Octavian Țîcu și idila electorală înt...

16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

13.09.2019 09:10 Nicolae Negru Maia Sandu va merge la Moscova de bun...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să-i ofere „o autonomie foarte puternică” Transnistriei, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, ca soluție pentru reglementarea conflictului transnistrean?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md