18:11:15 04.12.2022
Stiri

VIDEO, FOTO // Campania NAȚIONALĂ „Susținem pentru că ne pasă” a ajuns și în satul Crăsnășeni din Telenești. Sătenii au primit coletele cu produse alimentare din partea A.S.I.C.S.

Actualitate 17.11.2022 15:47 Vizualizări1966 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Campania NAȚIONALĂ „Susținem pentru că ne pasă” a ajuns și în satul Crăsnășeni din Telenești. Sătenii au primit coletele cu produse alimentare din partea A.S.I.C.S.


O nouă destinație a campaniei „Susținem pentru că ne pasă” este satul Crăsnășeni, raionul Telenești. Echipa Asociației pentru Susținerea Inițiativei Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) a livrat 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate pentru pensionarii, persoanele cu nevoi speciale și familiile cu venituri mici din localitate. Oamenii au primit ajutoarele chiar la primăria din centrul satului.„Suntem foarte onorați pentru că am avut ocazia și norocul de a face parte din cele 250 de localități din Republica Moldova care sunt în acest proiect. Ajutorul oferit sătenilor noștri este foarte binevenit în momentul de față. Toți au rămas mulțumiți”, a spus primarul satului Crăsnășeni, Vasile Cazacu.

Citește și: VIDEO // „Susținem pentru că ne pasă” - campanie de CARITATE de amploare în R. Moldova. Circa 25 000 de familii nevoiașe vor primi COLETE cu produse alimentare din partea A.S.I.C.S


Printre beneficiari se numără și Elena Vozanu, în vârstă de 78 de ani, care și-a dedicat toată viața educației a zeci de generații, iar acum nu știe cum să facă față greutăților.„Am lucrat la școală învățătoare la clasele primare. Picioarele mă dau de sminteală. Acum s-a scumpit totul și nu știu cum o să mă descurc. Sunt singură și pentru toate necesitățile trebuie să plătesc, dar pensia e mică”, a spus pensionara îndurerată.

Campania „Susținem pentru că ne pasă” a fost lansată la începutul lunii octombrie de către Asociația pentru Susținerea Inițiativei Comunitare și Sportului. Pe lângă pachetele cu produse alimentare livrate în mediul rural, asociația oferă zilnic câte 100 de prânzuri calde pentru familiile vulnerabile din sectorul Centru al capitalei.

Bugetul campaniei este de peste 3 000 000 de lei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri
04.12.2022 10:13 494 Simion vrea dragoste pe bani

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md