08:14:43 05.12.2020
 
Stiri

VIDEO // Andrei Năstase, apel către TINERI. „Salvați-vă țara cu votul vostru decisiv. Eu nu m-am inventat peste noapte ca un insider al unei mașinării politice de cabinet. Eu m-am născut în stradă...”

Actualitate 27.10.2020 16:11 Vizualizări443 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andrei Năstase, apel către TINERI. „Salvați-vă țara cu votul vostru decisiv. Eu nu m-am inventat peste noapte ca un insider al unei mașinării politice de cabinet. Eu m-am născut în stradă...”


Candidatul Platformei „DA” la funcția de președinte, Andrei Năstase, mizează pe votul tinerilor la alegerile de duminică, 1 noiembrie. Politicianul susține că îi înțelege pe unii tineri care sunt dezamăgiți de politică, dar mai ales de majoritatea politicienilor, dar acum e momentul să facă „un minim efort, cu maxim impact”.

Politicianul a făcut un apel către tinerii din satul Sărăteni, raionul Telenești, acolo unde s-a întâlnit cu alegătorii.

„Știu că mulți dintre voi vă gândiți unde să plecați după ce veți termina studiile. Unii dintre voi mă priviți acum fiind departe de Moldova. Vă înțeleg, așa cum înțeleg reproșurile infinite pe care le puteți aduce, pe bună dreptate, celor care nu le-a păsat de ceea ce voi vă doriți cu adevărat. Nu le-a păsat de doleanțele, aspirațiile și preocupările voastre. Vă dau dreptate. Știu cum este atunci când nu ești sigur care este locul tău în propria țară. Dar sentimentul acesta trece mai repede decât credeți și toți ne vom dori să revenim acasă. Spun asta pentru că știu sigur că vă doriți, cu adevărat, ca Moldova să fie o țară ca afară. Ca Moldova să fie o țară modernă și cu mii de oportunități pe care, din păcate, astăzi le găsiți cu ușurință în alte țări ale lumii”, a menționat Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, votul tinerilor la alegerile prezidențiale de duminică va fi unul decisiv. „Prieteni, cuvintele nu mă pot ajuta să vă spun cât de mult contează votul vostru în acest an de grație. Acest an va marca, în mod esențial, viitorul țării noastre. După foarte multe dezamăgiri vă înțeleg că nu mai vreți să auziți de politică, nu vreți să mai auziți de politicieni. Vinovați de ce se întâmplă de atâta vreme aici, la noi acasă, sunt tocmai politicienii despre care aveți o părere atât de proastă. Este un cerc vicios, din care avem acum ocazia uriașă să ieșim. E o ocazie pe care nu avem dreptul s-o rătăm. Eu am curajul să vă cer votul direct, sincer și foarte asumat. Alături de alți tineri, care astăzi sunt deputați ai Platformei „DA”, am organizat în 2015 protestele masive, am organizat istoricul „Oraș al Demnității” și al luptei noastre pentru libertate. Eu nu sunt ca cei care au dezamăgit până acum. Eu nu m-am inventat peste noapte ca un insider al unei mașinării politice de cabinet. Eu m-am născut în stradă, așa cum s-a născut și istorica noastră mișcare de rezistență națională”.

Acesta a mai adăugat că este un om simplu, pentru care minciuna „înseamnă crimă”, iar cuvântul încălcat – „trădare”.

„Iată de ce am curajul să-ți scriu, să-ți spun, să încerc să te conving să te alături celor care știu ce trebuie de făcut, pentru a avea o țară ca afară. Vreau să transform sistemul de educație astfel încât să se axeze pe capacitățile tale și să te încurajeze să devii ceea ce vrei cu adevărat. Vreau să ai un loc de muncă bine plătit, pe care să-l obții fără niciun fel de pile. Vreau să creez parcuri IT, să atragem investitori străini, să ai mentori excepționali de la care să înveți. Vreau ca statul să te susțină ca să-ți pui pe picioare propria afacere. Îmi doresc foarte mult să-ți întorc părinții acasă și tu să nu pleci, deoarece știu cum să construiesc „Moldova de Mâine” pentru tine. Dar, am nevoie de tine acum. Noi putem schimba lucrurile prin foarte multă muncă și curajul de a spune adevărul. La următoarea victorie te chem alături de mine, lângă Platforma „DA”, lângă tinerii care au făcut istorie. Mă voi bate pentru viitorul tău așa cum alții nu o vor face. Te rog doar să nu renunți. Te îndemn să ai încredere în ceea ce faci și să faci un efort cu maxim impact, pentru ca dorințele tale să se îndeplinească acasă. Știu că îți pasă, iar dacă îți pasă votează „Moldova de Mâine”. Tineri ai Moldovei, salvați-vă țara cu votul vostru decisiv”, a conchis candidatul la funcția de președinte.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la binom la trinom

30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md