07:25:57 22.01.2019
 
Stiri

Vicepremierul Leancă vrea să-i CONVINGĂ pe decidenții UE că Guvernul va accelera reformele în justiție. Va discuta și despre sprijinul FINANCIAR pentru R. Moldova

Politică 20.01.2018 15:40 Vizualizări1128 Autor: Ziarul National
Vicepremierul Leancă vrea să-i CONVINGĂ pe decidenții UE că Guvernul va accelera reformele în justiție. Va discuta și despre sprijinul FINANCIAR pentru R. Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 22-23 ianuarie, unde va avea un șir de întrevederi importante cu mai mulți decidenți din Uniunea Europeană.

Potrivit agendei, Leancă va informa partenerii europeni despre angajamentul Guvernului de la Chișinău de a accelera reformele în domenii-cheie, în mod special cel al justiţiei, și lupta împotriva corupției.

De asemenea, vicepremierul pentru Integrare Europeană va discuta despre sprijinul financiar pentru R. Moldova, valorificarea la maximum a potenţialului zonei de liber schimb, dar și despre materializarea oportunităților oferite în cadrul Parteneriatului Estic.

„Merg la Bruxelles să transmit un mesaj clar că R. Moldova își dorește cu adevărat reformarea mai multor domenii în care încă există probleme. Sunt convins că, prin promovarea reformelor într-o manieră coerentă, vom reuși să impulsionăm substanțial dialogul cu UE pe diverse paliere, astfel încât cetățenii să resimtă cât mai curând beneficiile apropierii de UE”, a declarat Iurie Leancă.

Menționăm că, în această săptămână, Iurie Leancă a avut o ședință de lucru cu ambasadorii statelor UE acreditați la Chișinău, dar și cu reprezentanții mai multor instituții naționale pe diverse subiecte ce țin de agenda bilaterală RM-UE.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Dragos 21.01.2018 12:09

-Mitocana oglinjoara, cine e cea mai penibila, cea mai umila, cea mai expirata fiinta din tara? - MarLeanca care vrea sa faca justitie reformata din federatia de gasti infractionale controlatea de de cocainator...A evoluat marLeanca. De la basoldina la scortotina, de prim-simplu, ministru la WiCeu-prim-sinistru intre Prut si Nistru. MarLeanca a umblat din floare si nu s-a mai polenizat. Un vierme; un lingau, un gainer, nu un barbat dintr-o bucata, ci un tivalos si un nelegiuit; unul care bajbaie dupa marire si lux. Acum, da ocoale si tarcoale UE. Nu-I decata un simplu...valet, unZero Barat. Un PPe-ist fals, nociv, pervers, mincinos. Un impostor deghizat in pro-European. Ordura umana! Marioneta! O catea batrana de pripas! Mars la turbinca, satana!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md