05:32:55 26.05.2018
 
Stiri

Vicepremierul Leancă vrea să-i CONVINGĂ pe decidenții UE că Guvernul va accelera reformele în justiție. Va discuta și despre sprijinul FINANCIAR pentru R. Moldova

Politică 20.01.2018 15:40 Vizualizări975 Autor: Ziarul National
Vicepremierul Leancă vrea să-i CONVINGĂ pe decidenții UE că Guvernul va accelera reformele în justiție. Va discuta și despre sprijinul FINANCIAR pentru R. Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 22-23 ianuarie, unde va avea un șir de întrevederi importante cu mai mulți decidenți din Uniunea Europeană.

Potrivit agendei, Leancă va informa partenerii europeni despre angajamentul Guvernului de la Chișinău de a accelera reformele în domenii-cheie, în mod special cel al justiţiei, și lupta împotriva corupției.

De asemenea, vicepremierul pentru Integrare Europeană va discuta despre sprijinul financiar pentru R. Moldova, valorificarea la maximum a potenţialului zonei de liber schimb, dar și despre materializarea oportunităților oferite în cadrul Parteneriatului Estic.

„Merg la Bruxelles să transmit un mesaj clar că R. Moldova își dorește cu adevărat reformarea mai multor domenii în care încă există probleme. Sunt convins că, prin promovarea reformelor într-o manieră coerentă, vom reuși să impulsionăm substanțial dialogul cu UE pe diverse paliere, astfel încât cetățenii să resimtă cât mai curând beneficiile apropierii de UE”, a declarat Iurie Leancă.

Menționăm că, în această săptămână, Iurie Leancă a avut o ședință de lucru cu ambasadorii statelor UE acreditați la Chișinău, dar și cu reprezentanții mai multor instituții naționale pe diverse subiecte ce țin de agenda bilaterală RM-UE.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 21.01.2018 12:09

-Mitocana oglinjoara, cine e cea mai penibila, cea mai umila, cea mai expirata fiinta din tara? - MarLeanca care vrea sa faca justitie reformata din federatia de gasti infractionale controlatea de de cocainator...A evoluat marLeanca. De la basoldina la scortotina, de prim-simplu, ministru la WiCeu-prim-sinistru intre Prut si Nistru. MarLeanca a umblat din floare si nu s-a mai polenizat. Un vierme; un lingau, un gainer, nu un barbat dintr-o bucata, ci un tivalos si un nelegiuit; unul care bajbaie dupa marire si lux. Acum, da ocoale si tarcoale UE. Nu-I decata un simplu...valet, unZero Barat. Un PPe-ist fals, nociv, pervers, mincinos. Un impostor deghizat in pro-European. Ordura umana! Marioneta! O catea batrana de pripas! Mars la turbinca, satana!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2018 09:04 Nicolae Negru Impasul și marea hodorogeală

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md