10:43:13 22.07.2024
Stiri

Un tânăr s-a DEGHIZAT în femeie și a ajuns în FINALA unui concurs de frumusețe

Monden 10.02.2018 18:00 Vizualizări2429 Autor: Ziarul National
Un tânăr s-a DEGHIZAT în femeie și a ajuns în FINALA unui concurs de frumusețe sursa: elle.ro


Un tânăr din Kazahstan s-a deghizat în femeie și a reușit să ajungă în finala unei competiții de frumusețe, uimind apoi pe toată lumea cu dezvăluirea făcută.

Un tânăr de 22 de ani din Kazahstan a uimit întreaga lume după ce a ajuns în finala unui concurs de frumusețe. Arina Aliyeva sau, mai bine spus, Ilay Dyagilev a ajuns în finala Miss Virtual Kazakhstan.

Tânărul a ajuns pe această poziție după ce a primit peste 2000 de voturi din partea publicului, fiind vorba de o competiție online. El a câștigat astfel titlul de Miss Virtual Shymkent (capitala regiunii de Sud a Kazahstanului), însă nu a putut păstra titlul prea mult.

El a fost descalificat după ce a mărturisit că este doar o deghizare, oferind astfel organizatorilor informații false despre statutul său.

Ilay Dyagilev a mărturisit la două zile de la calificarea în finală că este de fapt bărbat și Arina Aliyeva este un proiect al echipei sale. El a explicat de ce a făcut acest gest: „Foarte multe fete cred că înfățișarea este cel mai important lucru și că este dificil să fii frumoasă. Dar m-am contrazis cu prietenii mei că și un bărbat ar putea arată ca o femeie frumoasă.”

El a adăugat că lucrează în industria modei de la vârsta de 17 ani ca model, așa că se poate transforma ușor. „Am invitat un fotograf, un hairstylist și un makeup artist și imaginea Arinei a fost gata.”

„Am fost surprins să ajung în finala”, a adăugat Dyagilev.

Comentariile oamenilor nu au lipsit să apară, multe persoane spunând că el era mai frumos decât restul fetelor. Desigur, au existat și reacții negative, iar unii oameni au considerat că totul a fost o mișcare de PR.

Sursa: elle.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md