04:54:42 17.04.2024
Stiri

VIDEO // Bătaie pe scenă la un concurs de frumusețe din Brazilia: „Fundul ei e de plastic!”

Monden 10.11.2018 19:25 Vizualizări3436 Autor: Ziarul National
VIDEO // Bătaie pe scenă la un concurs de frumusețe din Brazilia: „Fundul ei e de plastic!” sursa: viva,ro


Concursul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, Miss BumBum, s-a terminat prost anul acesta, una dintre concurente revendicând titlul câștigat de adversara ei, pe motiv că… fundul ei e de plastic.

Dacă ne gândim la Jennifer Lopez și la faimosul ei posterior, ne facem repede o idee despre cultul pe care îl au latino-americanii pentru formele voluptuoase. Așadar, nu este o mirare că în Brazilia există un concurs de frumusețe pentru… posterioare, al cărui nume, nu întâmplător, este BumBum. Evident, toate concurentele sunt femei cu forme, cu trupuri tonificate și frumoase pe deasupra, însă elementul cel mai important la jurizare este fundul, și nu capul! Anul acesta, din păcate, concursul s-a terminat cu un scandal imens pe scenă, din cauză că o concurentă și-a acuzat competitoarea de… fals, mai pe scurt, că are fund de plastic.

Dat fiind faptul că una dintre cele mai populare intervenții estetice în rândul doamnelor este așa-numita Brazilian but, prin intermediul căreia doritoarele își măresc fundul cu acid silicon sau cu propria grăsime, nu e de mirare că, Ellen Santana (31), model şi dansatoare, câștigătoarea concursului, a fost acuzată și mai apoi bruscată de una dintre rivalele sale, Aline Uva, o maseuză de 27 de ani, nu înainte de a-i smulge banderola de miss: Fundul ei e de plastic!'

„Miss BumBum e o farsă și pot să o dovedesc”

„Am îndeplinit toate cerințele concursului, dar a câștigat un fund de plastic. Miss BumBum e o farsă si pot să o dovedesc”, a strigat Aline Uva, iar apoi s-a declanșat un scandal în toată regula, pe scena unde se aflau 15 finaliste ale concursului (din 27), printre care și doi transsexuali (o premieră în istoria competiției).

În nebunia generală, organizatorii concursului au reușit totuși să stopeze conflictul și să-i înmâneze câștigătoarei de drept Trofeul. Nemulțumirea lui Ellen e oarecum justificată – mai ales dacă suspiciunea ei se confirmă –, pentru că premiul a fost unul destul de consistent, în jur de 13.000 de dolari. După părerea noastră, toate concurentele sunt nefiresc de dotate în partea dorsală, așa că orice e posibil…

Sursa: viva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md