20:21:06 21.07.2024
Stiri

Un tânăr care absolvit liceul din Căușeni, reprezentantul unei companii ce vrea să cumpere un autobuz școlar pentru instituția de învățământ, ca să ușureze calea spre ​învățătură a elevilor din apropierea acestui oraș

Actualitate 17.06.2024 17:05 Vizualizări9946 Autor: Ziarul National
Un tânăr care absolvit liceul din Căușeni, reprezentantul unei companii ce vrea să cumpere un autobuz școlar pentru instituția de învățământ, ca să ușureze calea spre ​învățătură a elevilor din apropierea acestui oraș MEC


O companie din R. Moldova, în care lucrează un absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Căușeni, vrea să procure un autobuz școlar pentru această instituție de învățământ.

Firma în care activează Ion Căpățână este dispusă să cheltuiască un milion de lei pentru a face această donație liceului de la Căușeni.

Ion Căpățână își amintește că mergea zilnic pe jos câte 45 de minute într-o direcție ca să ajungă la acest liceu care îi oferea studii de calitate.

Drept urmare, bărbatul și colegii săi vor să ajute alți elevi din apropierea Căușeniului să opteze pentru o școală mai bună și să ajungă mai rapid la acest liceu.

Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, a mulțumit reprezentanților companiei „Lux Proba Grup” pentru acest angajament menit să sprijine Parteneriatul Național „Moldova pentru Educație”, în cadrul căruia Guvernul, mediul de afaceri și partenerii externi își unesc eforturile pentru modernizarea educației din Republica Moldova.

În cadrul acestui parteneriat va fi creată o rețea de 35 de școli-model, din care face parte și Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Căușeni, în toate raioanele R. Moldova, pentru a oferi acces la studii de calitate tuturor copiilor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md