05:21:53 20.09.2019
 
Stiri

Un partid extraparlamentar cere INTERZICEREA Partidului Socialiștilor și cercetarea PENALĂ a președintelui Dodon

Alegeri 2018 12.06.2019 12:38 Vizualizări1146 Autor: Ziarul National
Un partid extraparlamentar cere INTERZICEREA Partidului Socialiștilor și cercetarea PENALĂ a președintelui Dodon

Partidul Național Liberal condus de Vitalia Pavlicenco le cere decidenților și instituțiilor de resort să cerceteze penal activitatea PSRM și a președintelui Igor Dodon și să recurgă la măsurile ce se impun. Totodată, PNL crede că, dat fiind faptul că scrutinul din februarie a fost viciat, să fie organizate alegeri anticipate fără participarea PSRM.

„În contextul actualei crize politice, cauzate în mare parte de lipsa dialogului politic dintre partidele parlamentare, criză ce a scos la iveală și fapte strigătoare la cer privind finanțarea din exterior a PSRM, vehiculate și anterior în spațiul public. PNL se declară profund indignat de această realitate și cere decidenților să recurgă la măsurile ce se impun”, se arată într-o declarație remisă de PNL.

Potrivit PNL, detaliile ieșite la iveală despre finanțarea PSRM din exterior demonstrează că alegerile parlamentare au fost total compromise. „PNL consideră că numai un consens al tuturor forțelor politice privind desfășurarea unor alegeri repetate sau anticipate, fără participarea PSRM, ar fi o decizie legală, corectă, echitabilă, ce ar exclude pe viitor ingerințe străine în procesul electoral”.

De asemenea, PNL spune că este indignat de „amestecul criminal al emisarilor ruși în treburile interne ale R. Moldova, de acceptarea vizitei vicepremierului Kozak, de constituirea alianței monstruoase Kozak-2 într-un Parlament fără legitimitate, urmare a unor finanțări ilegale pentru unii concurenți electorali, Parlament ce a emanat un Guvern cu persoane rău famate, fidele clanurilor promoscovite ce s-au perindat prin guvernările anterioare, precum și de nerespectarea condamnabilă a Constituției și a legilor, ceea ce a generat haos și dualitate a puterii în stat”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Ciocana 13.06.2019 11:08

Javra asta latră în continuare executând indicaţiile mafioţilor de la guvernare care nu se lasă plecată. Cât timp oare o să fie luaţi în seamă la noi tot felul de nimicuri şi tirajate porcăriile emanate de ei?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

13.09.2019 09:10 Nicolae Negru Maia Sandu va merge la Moscova de bun...

09.09.2019 09:09 Nicolae Negru Congresul PD: resetare sau resemnare?...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să-i ofere „o autonomie foarte puternică” Transnistriei, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, ca soluție pentru reglementarea conflictului transnistrean?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md