06:32:37 29.03.2020
 
Stiri

Dezvăluiri INCREDIBILE despre camerele cu radar din R. Moldova. Acestea ar fi ILEGALE, iar amenzile venite prin scrisori sunt o ESCROCHERIE!

Social 15.02.2020 16:20 Vizualizări5922 Autor: Ziarul National
Dezvăluiri INCREDIBILE despre camerele cu radar din R. Moldova. Acestea ar fi ILEGALE, iar amenzile venite prin scrisori sunt o ESCROCHERIE!


Juristul Anatol Dovgan, a publicat recent pe pagina sa de Facebook un comunicat ce ar putea da peste cap sistemul de supraveghere a traficului, organizat de autorități. Este vorba despre radarele care fixează încălcările regulilor de circulație, iar amenzile sunt trimise la adresa șoferilor prin scrisori, informează autoexpert.md.

Dovgan insistă că camerele cu radar din capitală, dar și de pe teritoriul republicii nu sunt legale, deoarece contravin legii în vigoare. Astfel, juristul a publicat un text în care explică punctul său de vedere și indică chiar și un șir de argumente și dovezi.

Text tradus din postarea originală în limba rusă: „Joi, la sediul Inspectoratului de Patrulare de pe str. Doina 102, a avut loc ședința cu participarea lui Valentin Gorceac, Ion Nicoară și Iurie Harti. Am prezentat actele originale pentru toate tipurile de radare și sisteme video utilizate în Moldova, care au fost eliberate firmelor private, cu excepția camerelor chinezești „CSR IK”, pe care MAI l-a primit drept grant. Amintesc că, potrivit Hotărârii Guvernului № 1139 din anul 2003, doar poliția are dreptul să utilizeze mijloace speciale de colectare a probelor și documentarea infracțiunilor, doar cu ajutorul mijloacelor care se află în proprietatea poliției și cu care aceasta este echipată.

Cu toate acestea, cei de la INP nu au găsit nici un certificat și nici un act care să confirme dreptul lor de utilizare. În plus, nu a fost găsit nici actul secret prin care poliția a primit interdicția de a fi echipată cu mijloace tehnice speciale, acestea fiind gestionate de companii private. Vă reamintesc că mijloacele speciale de măsurare servesc la măsurarea vitezei de deplasare a vehiculelor, totuși, aceasta este doar o publicitate a fabricilor de producție, că aceste mijloace (radare și sisteme video) măsoară viteza. Circumstanțele de mai sus nu au fost confirmate de nici o expertiză internațională, totodată nu există o expertiză efectuată de Centrul Național de Expertize Judiciare, care ar indica faptul că radarele sunt dispozitive de măsurare a vitezei.

Toate radarele din lume lucrează conform efectului Doppler. Adică, toate radarele din lume sunt măsurători ale proprii frecvențe radio, inclusiv măsurarea diferenței dintre frecvențe. Vă dezvălui un secret!!! Dacă luăm ca bază faptul că radarele produc o măsurare a vitezei asupra efectului Doppler, atunci singura dovadă legitimă din lume va fi incontestabilă dacă: – poliția va oferi un material video în care sunt arătate undele radio și frecvența acestora și neapărat, că undele radio s-au reflectat anume de la mașina dumneavoastră, însă!!! Încă nu a fost inventat un astfel de material video. Prin urmare, totul este o fraudă și o înșelăciune (ESCROCHERIE prin Înșelăciune). Poliția mi-a cerut să le dau o săptămână pentru a căuta certificate pentru radare și sisteme video. Vă reamintesc că, cu două zile mai devreme ne-am întâlnit deja la Inspectorat și ei s-au angajat să prezinte documentele la momentul ședinței, dar, din păcate nu au fost prezentate”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md