17:20:01 04.08.2020
 
Stiri

Un deputat se SCUZĂ pentru că a votat-o pe Domnica Manole la CC: „Lacrimile ei de sub ușile instanțelor de judecată nu sunt în măsură să șteargă din memorie ABUZURILE pe care le-a comis. S-a „reformatat” prin proteste și bocete”

Politică 16.08.2019 15:17 Vizualizări2398 Autor: Ziarul National
Un deputat se SCUZĂ pentru că a votat-o pe Domnica Manole la CC: „Lacrimile ei de sub ușile instanțelor de judecată nu sunt în măsură să șteargă din memorie ABUZURILE pe care le-a comis. S-a „reformatat” prin proteste și bocete”


Deputata socialistă Adela Răileanu crede că Domnica Manole nu merita să ajungă judecătoare la Curtea Constituțională, deoarece ar fi comis mai multe abuzuri atunci când era în postura de „justițiară”, inclusiv închiderea unui post de televiziune și „aruncarea în stradă a peste 100 de oameni”.

„Astăzi am trădat așteptările unor oameni care pentru mine contează. Probabil, mulți dintre ei și-au pierdut astăzi respectul față de mine. I-am trădat printr-un vot pentru o persoană pe care o consider printre principalii vinovați de închiderea unui post de televiziune din R. Moldova. Decizia acestei persoane nu are precedent în țara noastră. Este o persoană din cauza căreia eu și colegii mei am pierdut încrederea în justiția națională. În opinia mea, Domnica Manole nu a meritat să devină membru al Curții Constituționale. Lacrimile ei de sub ușile instanțelor de judecată nu sunt în măsură să șteargă din memorie abuzurile pe care le-a comis când s-a aflat în postul de justițiară”, a precizat deputata PSRM.

Adela Răileanu a adăugat că sunt multe de spus despre „apucăturile democratice” ale Domnicăi Manole, inclusiv refuzul de a continua ședințele de judecată, pe motiv că în stradă lumea își manifesta dezacordul față de închiderea unei televiziuni.

„Când a nimerit în plasa aceleiași justiții nedrepte, Domnica Manole s-a „reformatat” și, prin proteste și bocete, a încercat să se spele de păcate! Am clacat astăzi și îmi asum consecințele. Stimați colegi din Blocul politic „ACUM”, unele decizii ți se dau extrem de dificil. Chiar îți lovesc în demnitate... Oricum, cred cu tărie că nu este departe decizia CEDO, prin care vinovații de închiderea unui post de televiziune și aruncarea în stradă a peste 100 de oameni vor fi taxați așa cum se cuvine”, a conchis Adela Răilean.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

vasile 16.08.2019 16:51

De acum pupo in cur si nu mai regreta asa mult . Dupa ce va inputiti dati cu sprei dsodorant.

vasile 16.08.2019 16:53

De acum pupo in cur si nu mai regreta asa mult . Dupa ce va inputiti dati cu sprei dsodorant.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md