17:59:13 24.08.2019
 
Stiri

Un constructor din Chișinău, care a întârziat să dea blocul în exploatare, pus la punct: Doi proprietari și-au obținut cu greu zecile de mii de euro investite în locuințe

Economie 24.05.2019 10:21 Vizualizări1738 Autor: Ziarul National
Un constructor din Chișinău, care a întârziat să dea blocul în exploatare, pus la punct: Doi proprietari și-au obținut cu greu zecile de mii de euro investite în locuințe
Poză simbol

A semnat contracte de investiție, a luat bani pentru viitoarele apartamente, dar nu s-a ținut de cuvânt să dea blocul în exploatare în termenele prevăzute.

Supărate că darea în exploatare a blocului întârzie, două persoane au mers la agentul economic să-și ceară banii înapoi prin rezilierea contractului de investiție în construcție, dat ultimul nu i-a luat în seamă.

La începutul lunii martie curent, cei doi cetățeni au mers împreună cu avocatul lor la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) ca să reclame problema, acuzând agentul economic de faptul că a încălcat termenele de dare în exploatare a blocului locativ.

APCSP i-a oferit agentului economic un anumit termen pentru a se conforma cerințelor drepturilor protecției consumatorilor și acesta a acceptat să restituie integral contravaloarea investițiilor pe cale amiabilă.

În final, celor două persoane le-au fost restituite câte 24 000 de euro, bani pe care i-au investit în locuințele din acel bloc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md