21:32:02 26.02.2020
 
Stiri

Un fost SPICHER va fi audiat astăzi de Comisia parlamentară care investighează jaful bancar. Documente IMPORTANTE. Renato Usatîi este IGNORAT

Anticorupție 12.07.2019 13:12 Vizualizări1657 Autor: Ziarul National
Un fost SPICHER va fi audiat astăzi de Comisia parlamentară care investighează jaful bancar. Documente IMPORTANTE. Renato Usatîi este IGNORAT captură


Comisia parlamentară care investighează jaful bancar din R. Moldova urmează să-i audieze astăzi pe fostul viceministru al Finanțelor, Victor Barbăneagră, ex-președintele Parlamentului, Igor Corman, dar și pe fosta șefă interimară a Agenției Proprietăți Publice, Angela Susan.

În același timp, membrii Comisiei nu au acceptat să-l audieze pe Renato Usatîi, care pretinde că are părțile secrete ale Raportului Kroll II, care nu au fost publicate până acum.

„Astăzi, începând cu ora 15.00, vom avea o nouă ședință a Comisiei de anchetă. Urmează să se prezinte fostul viceministru al Finanțelor, Victor Barbăneagră, fostul președinte al parlamentului, Igor Corman și fosta șefă interimară a Agenției Proprietăți Publice, Angela Susan. Toți trei au confirmat că vin și că vor prezenta documente. Victor Barbăneagră ne-a spus că s-a încercat să se facă din el țap ispășitor privind procesul de pierderea pachetului majoritar de acţiuni al statului în Banca de Economii. Dânsul ne-a spus că are documente care demonstrează contrariul”, a menționat Slusari.

Referindu-se la documentele pe care le-ar avea Renato Usatîi, președintele Comisiei a reiterat că mai întâi urmează de a fi verificată autenticitatea acestora. „Astăzi Renato Usatîi nu va fi audiat. Nu știu cât de repede va trimite documentele pe care le are la Parlament. Trebuie să verificăm dacă acestea sunt autentice. Nu e vorba de săptămâni, dar foarte repede vom verifica. Să vedem cât de repede le trimite. Usatîi trebuie să indice și sursa de unde are documentele. Are o importanță juridică acest lucru”, a conchis Alexandru Slusari.

Între timp, Renato Usatîi a făcut publică încă o pagină din Raportul Kroll II. Acesta a publicat firmele vizate în raport, despre care a scris anterior presa de la Chișinău. „Aștept în continuare să fiu chemat la Comisie”, a scris Usatîi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Denis 12.07.2019 14:15

Usatii e un minciunos. Este o gresala gramaticala acolo jos in colt la Priveleged.

Alexei 12.07.2019 14:46

Numai mie îmi pare ori dalbaiobul ista de Usatîi își ridică cumva pretul și își face imagine cu aceste hărțoage ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md