11:25:50 25.05.2019
 
Stiri

Șeful IGP comentează cazul cu roata „DEȘURUBATĂ” de la mașina Maiei Sandu: „Nu avem nicio PLÂNGERE depusă. Suntem gata să-i oferim PROTECȚIE”

Politică 06.12.2018 18:50 Vizualizări2237 Autor: Ziarul National
Șeful IGP comentează cazul cu roata „DEȘURUBATĂ” de la mașina Maiei Sandu: „Nu avem nicio PLÂNGERE depusă. Suntem gata să-i oferim PROTECȚIE” facebook

Șefului Inspectoratului General de Poliție(IGP), Alexandru Pânzari, susține că a aflat din presă despre faptul că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, s-a pomenit cu o roată de la mașina sa deșurubată.

Pânzari afirmă că deocamdată politiciana, care a făcut public acest caz într-un interviu pentru „Europa Liberă”, nu a depus nicio plângere la Poliție.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, Alexandru Pânzari a afirmat că așteaptă mai multe detalii de la lidera PAS, pentru ca organele de drept să investigheze cazul.

„Nu avem o plângere depusă în acest caz. Așteptăm o astfel de plângere și mai multe detalii, probe, tot ce se cunoaște despre acest caz, astfel încât să facem o investigație minuțioasă”, a precizat șeful Poliției.

Sursa citată a mai adăugat că Maia Sandu poate să solicite și protecție, dacă se simte în pericol.

„Doamna Maia Sandu are și posibilitatea să depună o solicitare de a fi protejată, în condițiile legii. Noi suntem gata să o examinăm cu toată seriozitatea și să acționăm în conformitate cu legea”, a conchis Alexandru Pânzari.

Menționăm că lidera PAS a declarat în acel interviu că s-a pomenit cu roata de la mașină deșurubată și crede că cineva ar fi făcut acest lucru intenționat.

„Acum câteva zile mi-am dat seama în timp ce conduceam că o roată de la mașină era deșurubată. Putem doar să facem presupuneri cine a făcut acest lucru, dar într-o țară care este condusă de un grup de criminali te poți aștepta la orice”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentru Radio „Europa Liberă”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Vasile 06.12.2018 19:33

Manere rusesti

Mihai 06.12.2018 21:30

Interesantă toată micniuna asta, pentru că anul acesta la vre-o cinci din opoziție declară că s-a desșurubat roata, dar nimeni nua scris cere la poliție.

Alexei 06.12.2018 21:51

Mi se pare un mod de victimizare de prost gust, dar de la Maia Sandu mă pot aștepta la orice.

Dragos 06.12.2018 21:55

O manipulare de-a Maiei

Feofan 07.12.2018 15:43

Acest pretins protector, ajuns accidental un uns al clanului mafiot, nicidecum nu-şi poate oferi serviciile de securizare altor concurenţi politici ai şefului său "capo de tuti capi", deoarece el însuşi este o piuliţă a maşinăriei oligarhice

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md