08:55:58 02.12.2020
 
Stiri

VIDEO, FOTO // Renato Usatîi și susținătorii săi au intrat la întâlnirea electorală a lui Dodon de la Fălești. Dodon a fost nevoit să PLECE din sală. „Se ascunde după BODYGUARZI. Te voi urmări în fiecare zi”

Actualitate 25.10.2020 09:34 Vizualizări2920 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Renato Usatîi și susținătorii săi au intrat la întâlnirea electorală a lui Dodon de la Fălești. Dodon a fost nevoit să PLECE din sală. „Se ascunde după BODYGUARZI. Te voi urmări în fiecare zi”


Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, a venit astăzi la o întâlnire electorală a lui Igor Dodon cu alegătorii din Fălești. Usatîi a încercat să-i adreseze mai multe întrebări lui Igor Dodon, inclusiv dacă s-a înțeles cu Vlad Plahotniuc pentru a guverna împreună, dar președintele a fost evacuat din sală. Mai mult, între tabere au avut loc îmbrânceli.

Usatîi a intrat în sala unde urma să aibă loc întâlnirea electorală a lui Dodon și i-a întrebat pe cei prezenți dacă acceptă o dezbatere electorală în doi. Majoritatea celor prezenți a fost de acord.

„Eu am venit de la Chișinău fără pază, singur la volan, să nu se spună că mă ascund după cineva. Eu am venit în orașul meu de baștină și am venit să-i adresez întrebări, să avem dezbateri”, i-a transmis Usatîi unui om din staff-ul lui Igor Dodon.

Peste două minute, în sala a intrat Igor Dodon. O parte dintre cei prezenți au strigat „rușine”, iar o parte „bravo”.

Dodon a urcat pe scenă și l-a numit „Tambovski vor” pe Usatîi. Ulterior, Usatîi a cerut explicații.

Dodon i-a arătat lui Usatîi spre ieșire.La un moment dat, Usatîi a fost îmbrâncit de un bodyguard.

„Eu am venit fără pază aici. Eu te voi băga la pușcărie, pungașule”, i-a transmis Usatîi lui Dodon.

Acesta a aratat „ok”, iar Usatîi a împreunat degetele, improvizând gratii de la închisoare.

Totodată, Usatîi a vrut să-i transmită lui Igor Dodon un buchet de flori învelite într-o pungă neagră cu calendar, însă bodyguarzii șefului statului au rupt florile.

„Dacă vor veni astfel de oameni la putere, atunci gata cu țara noastră”, a spus Dodon, care a părăsit în grabă sala, fiind flancat de o mulțime de bodyguarzi.


„Eu am avut o listă de întrebări pe care urma să le adresez lui Dodon. El va răspunde pentru tot. Văd că se ascunde după bodyguarzi. Igor, te voi urmări la fiecare întâlnire electorală. Trebuie să răspunzi la aceste întrebări”, a spus Usatîi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Mihail 25.10.2020 10:33

Doi tradatori ai R. Moldova sustinuti de Rusia fac teatrul electoral pentru dezinformarea si cucerirea alegatorilop (unul calm si altul ,,revolutionar''). Scopul Rusiei este ca ambii sa nimereasca in turul doi, ce va aduce la cucerirea fara arme a R. Moldova. Alegerile vor arata citi cetateni ai R. Moldova in loc de cap normal au capul patrat al TV ruse ( eu ii numesc bidle , Vieru le spunea mancurti).

ion 26.10.2020 01:27

Fiecare este dator sa-si apere localitatea natala, sa procedeze la fel, cu fermitatea lui Usatii sa izgoneasca kuliocarii.

Lui Ion (01.27) 26.10.2020 09:22

Ar fi bine să ai dreptate, da mai aproape de adevar este Mihai (prcedentul comentariu). Ian ascultă cum ambii vorbesc rusește ca să-i adudă stăpânul (putler) că ei fac treabă (sper, să le iasă o trabă mare!).

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md