07:23:28 01.04.2020
 
Stiri

Premierul Chicu deschide PARANTEZELE privind relația cu președintele Dodon, după ce l-a lăsat pe șeful statului cu mâna întinsă la MAEIE

Politică 11.02.2020 13:30 Vizualizări2891 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu deschide PARANTEZELE privind relația cu președintele Dodon, după ce l-a lăsat pe șeful statului cu mâna întinsă la MAEIE


Premierul Ion Chicu l-a lăsat astăzi cu mâna întinsă pe președintele Igor Dodon. După ce și-a spus discursul în cadrul Colegiului lărgit al Ministerului de Externe (MAEIE), Igor Dodon a vrut să-și ia rămas-bun de la Ion Chicu, însă acesta a preferat să se ridice și să-l conducă pe șeful statului.

După ședință, premierul a ținut să comenteze această „neînțelegere”, spunând că relația sa cu președintele Dodon este foarte bună, în pofida speculațiilor care se fac.

„O știre despre nicio știre... Văd ca unii jurnaliști tare se îngrijorează de relația dintre mine și președintele Igor Dodon, iar eu mă îngrijorez pentru starea lor emoțională și nu pot să-i las în starea asta. Relația dintre președintele țării și primul-ministru este la un nivel pozitiv de conlucrare cum nu a fost de foarte mulți ani. Poate asta deranjează pe unii, dar e în beneficiul cetățenilor. Dacă jurnalistul care a făcut știrea din link-ul de mai jos ar fi fost corect, atunci ar fi făcut precizarea că eu m-am ridicat și l-am condus chiar pe domnul președinte. Data viitoare special ne și cuprindem”, a glumit prim-ministrul.

Sursa citată a mai adăugat că se fac „încercări neinspirate” de a tensiona relațiile dintre premier și președinte.

„Încercările astea neinspirate de a servi publicului știri fie despre obediența totală, fie despre răzvrătirea premierului în raport cu președintele denotă un singur lucru - consultanții politici, mercenari angajați pe bani grei de revanșarzi, nu-și merită pâinea. Băieți, determinați-vă! Dați randament clientului, ei mai speră...

Acum, serios despre relația mea cu domnul Igor Dodon. Încă din 2005 încoace, Domnia Sa știe că eu tot timpul am părerea mea și nu ezit s-o spun, inclusiv în public. Știe asta din momentul când îi eram subaltern la Ministerul Economiei. Iar faptul că, știindu-mi bine această particularitate, anume pe mine m-a înaintat la funcția de premier, vorbește foarte mult despre Igor Dodon ca personalitate și Om de stat! Respect, Dom. Președinte!”, a scris premierul pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Basarabeanu49 12.02.2020 10:55

Iar spui minciuni, chicu. Probabil ai aflat ceva nou despre dodon și nu-ți mai place.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md