16:59:31 21.02.2024
Stiri

Igor Dodon s-ar pregăti să FUGĂ din R. Moldova: „Fără un Stoianoglo la Procuratura Generală, fără un SIS total subordonat îi fuge pământul de sub picioare”

Actualitate 18.10.2021 15:29 Vizualizări14919 Autor: Ziarul National
Igor Dodon s-ar pregăti să FUGĂ din R. Moldova: „Fără un Stoianoglo la Procuratura Generală, fără un SIS total subordonat îi fuge pământul de sub picioare”


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, s-ar pregăti să plece din R. Moldova, după ce a pierdut controlul asupra mai multor instituții care îi asigurau aflarea în libertate, declară fostul deputat Iurie Reniță, cel care a făcut publice imaginile cu „kuliokul” pe care i-l întindea Vladimir Plahotniuc fostului președinte al R. Moldova.

„Fabula deznădejdii și disperării socialiștilor este foarte simplă: conservă rusească Dodon simte că-i fuge pământul de sub picioare. Fără un Stoianoglo la Procuratura Generală, fără un Clima la Curtea de Apel, fără un Corduneanu la SPPS și la Poliția de frontieră, fără un SIS total subordonat, petrecărețul de la Sadova vrea să „șteargă putina”, altfel va trebui să răspundă pentru „Bahamas”, pentru „kuliok”, pentru multe, multe alte acte de corupție și trădare de patrie”, a scris Reniță într-o postare pe Facebook.

Citește și: Dodon se retrage din funcția de președinte al PSRM și RENUNȚĂ la mandatul de deputat: „Unii se bucură...”

În același context, fostul deputat spune că nu ar fi întâmplatoare nici vizita lui Dmitri Kozak la Chișinău.

„Nu întâmplător este organizată și vizita la Chișinău a lui Kozak. Există o sincronizare perfectă (așa a fost mereu!) a acțiunilor șefului de la Kremlin cu cele ale conservei rusești Dodon. Indiferent de decepțiile socialiștilor, de faptul că PSRM va avea conducere colectivă, de tertipurile pe care încă le face, Igor Dodon va trebui să compară în fața justiției, iar Procuratura Generală și SIS-ul ar trebui să-l ajute. Cu cât mai degrabă, cu atât mai bine”, a conchis acesta.

Citește și: Dodon, declarații RĂZBOINICE la adresa guvernării, după ce a renunțat la mandatul de DEPUTAT. „Încă o să vedem noi cine pe cine, o să vedem la cine e mai tare…”. Socialistul și-a înregistrat o asociație și speră să revină la GUVERNARE

De menționat că Igor Dodon a declarat astăzi că renunță la mandatul de deputat și la conducerea PSRM. Socialistul afirmă că prin asta vrea să demonstreze că nu are nevoie de imunitatea parlamentară.

Citește și: Dodon a PLECAT din R. Moldova în ziua în care a fost reținut Stoianoglo. Socialistul se așteaptă să-i fie deschise DOSARE penale. „Eu sunt sigur că vor începe PROTESTELE. Putem scoate zeci de mii de oameni în piață”

„Se spunea că mă tem… Nu mă tem eu de voi. Încă o să vedem cine pe cine. În momentul în care mă voi dezice de imunitate, poftim, vreți să luptăm? Vreți să deschideți dosare politice? Începeți. O să vă arăt cum se luptă. O să vedem la cine e mai tare… caracterul”, a menționat astăzi Igor Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: Președintele Parlamentului nu crede în COINCIDENȚE: „Dodon a FUGIT din R. Moldova… avea biletul cumpărat. Eu mă mir de această coincidență. El e fioros doar când fuge”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md