07:01:31 03.12.2021
Stiri

Președintele Parlamentului nu crede în COINCIDENȚE: „Dodon a FUGIT din R. Moldova… avea biletul cumpărat. Eu mă mir de această coincidență. El e fioros doar când fuge”

Actualitate 06.10.2021 12:19 Vizualizări6510 Autor: Ziarul National
Președintele Parlamentului nu crede în COINCIDENȚE: „Dodon a FUGIT din R. Moldova… avea biletul cumpărat. Eu mă mir de această coincidență. El e fioros doar când fuge” realitatea.md


Spicherul Igor Grosu consideră că nu e întâmplătoare plecarea lui Igor Dodon din R. Moldova tocmai în ziua când a fost reținut procurorul general, Alexandr Stoianoglo, omul pe care dânsul l-a numit în această funcție.

Igor Grosu s-a referit la declarația de ieri a lui Dodon, potrivit căreia s-a comis o greșeală fatală atunci când a fost reținut noapte, cu mașcați, procurorul general.

„Cine a spus asta? Acesta care a fugit ieri? Am citit că a plecat, dar nu credeam, deoarece participa la o emisiune. A spus că emisiunea e înregistrată și atunci mi-am dat seama că într-adevăr a plecat. El e fioros doar când fuge… Eu mă mir de această coincidența… El pe la orele 15.00 a fugit, avea biletul cumpărat. A avut o premoniție sau a intuit el ceva? Eu nu știu, pentru că nimeni nu știa la ora 15.00 ce o să se întâmple în cursul zilei. Nimeni nu știa. El spune că revine în două zile… Nu mă pun eu să analizez ce face. Omul acesta atâtea minciuni a turuit în viața lui. A spus una, dar a fumat alta.

Citește și: Dodon a PLECAT din R. Moldova în ziua în care a fost reținut Stoianoglo. Socialistul se așteaptă să-i fie deschise DOSARE penale. „Eu sunt sigur că vor începe PROTESTELE. Putem scoate zeci de mii de oameni în piață”

Apropo, pentru bărbații neamului, care mai întâi fug pe la Londra, prin Turcia și prin Israel, iar după asta dau comentarii de acolo… Veniți acasă, apărați-vă aici onoarea, demnitatea, poziția. Exact asta spun și în raport cu Dodon. Veniți acasă alături de cel pe care îl apărați, acel pe care l-ați desemnat procuror general. Pledați pentru interesele lui. Arătați că sunteți bărbați de stat și lideri politici”, a declarat astăzi Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova.

Președintele Parlamentului a adăugat că Dodon e o prezență foarte „discretă” în Legislativ: „El mai mult e absent la ședințele Parlamentului, iar atunci când e prezent parcă e din zodia pești. Tace, nu-l văd activ, nu se pronunță”.

Amintim că Dodon a criticat reținerea lui Alexandr Stoianoglo. „Azi a fost comisă o greșeală politică fatală. Să arestezi un procuror general fără temeiuri clare, cu mascați, în grabă, noaptea, din frică față de ceea ce cunoaște el și din neputința de a merge pe căi legale în demiterea lui – toate acestea arată că guvernarea se află în mare disperare. Și a luat-o pe căi foarte și foarte greșite.

Azi ne-am convins cât e de periculos pentru un stat de drept când dictatura se camuflează în democrație și când uzurparea puterii se ascunde după slogane proeuropene. Anume asemenea procese urmărim în ultimele luni și săptămâni, când rând pe rând instituțiile statului sunt capturate politic, mai ceva ca pe timpurile lui Plahotniuc, iar guvernarea efectuează o epurare totală a celor care nu sunt membri PAS sau nu poartă eticheta de „oameni buni”. Le amintesc celor de guvernare că vremurile mereu se schimbă, mai ales așa „vremuri bune” ca acestea, și atunci vor răspunde inevitabil pentru fărădelegile și precedentele periculoase pe care le comit ei azi”, a scris ieri Dodon pe o rețea de socializare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md