05:56:25 14.07.2024
Stiri

A ajuns după gratii. UCIGAȘUL minorei de la Rezina riscă închisoare pe VIAȚĂ

Social 03.12.2014 14:40 Vizualizări1874 Autor: Galina Munteanu


 A ajuns după gratii. UCIGAȘUL minorei de la Rezina riscă închisoare pe VIAȚĂ

Oamenii legii au reușit să dea de urmele ucigașului minorei în vârstă de 16 ani din satul Mateuți, raionul Rezina, anunțată în căutare acum două săptămâni și găsită moartă, pe 1 decembrie curent, într-o râpă din apropierea satului.

Acesta s-a dovedit a fi un consătean de-al tinerei, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a recunoscut că, în seara zilei de 18 noiembrie curent, au consumat cu minora băuturi alcoolice, după care au întreținut relații sexuale la marginea satului. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar suspectul ar fi lovit-o cu pumnul în regiunea capului și a lăsat-o să zacă la pământ.

A doua zi, neauzind nimic de ea, s-a întors la locul infracțiunii, unde a depistat-o moartă. Fiind speriat, acesta a acoperit corpul neînsuflețit cu haine, frunze și pământ și a părăsit locul crimei.

Pe moment, tânărul se află în arestul poliției, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru omor. Dacă i se va demonstra vinovăția, tânărul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Amintim că minora de 16 ani, anunțată în căutare acum două săptămâni, a fost găsită într-o râpă din apropierea satului Mateuți, raionul Rezina. Cadavrul acesteia era desfigurat.

Victima era una la părinți și făcea parte dintr-o familie social-vulnerabilă. Deseori consuma băuturi alcoolice și de multe ori părăsea domiciliul fără să anunţe rudele despre locul aflării ei.Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md