06:00:04 24.09.2023
Stiri

Trei destinații de vacanță din România pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă. Unde poți să te relaxezi cu bani puțini

Actualitate 08.09.2023 07:30 Vizualizări3286 Autor: Ziarul National
Trei destinații de vacanță din România pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă. Unde poți să te relaxezi cu bani puțini


Toamna este momentul ideal pentru o vacanță relaxantă, având în vedere temperaturile potrivite și peisajele de vis de care poți să te bucuri. Mulți români își limitează ideile de vacanță la sezonul verii, uitând astfel de bogățiile pe care le are România. Din acest motiv trebuie să știi care sunt locurile care te așteaptă în acest sezon.

Toplița, Harghita

Un loc ideal pentru vacanță cu familia sau cu prietenii este Toplița din Harghita. Se află la aproximativ șase ore distanță de București dacă mergi cu mașina, astfel că va trebui să îți rezervi câteva zile pentru a explora. În Toplița te așteaptă peisaje care îți taie răsuflarea, activități pe care poți să le faci cu prietenii și cazare foarte ieftină. Mai mult, drumețiile și activitățile în aer liber te vor cuceri.

Cheile Nerei, Caraș-Severin

Turiștii trebuie să viziteze neapărat Cheile Nerei din Caraș-Severin, dacă sunt iubitori de natură și aer curat. După luni petrecute în aglomerația orașelor mari și agitației de la locul de muncă, o escapadă aici este ideală. Una dintre zonele pe care nu trebuie să le ratezi este Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, un loc unic în România.

Țara Făgărașului, Transilvania

În aceeași zonă uimitoare a țării trebuie să vizitezi Țara Făgărașului. Ceea ce te va fermeca aici sunt peisajele impresionante, dar mai ales mâncarea pe gustul tuturor. De asemenea, există multe localități, printre care Proumbacu de Sus sau Avrig, unde găsești cazare ieftină, însă unde te vei simți perfect.

De câți bani ai nevoie

Prețurile din aceste zone mai puțin cunoscute sunt accesibile pentru orice buzunar. De exemplu, pentru o noapte de cazare în Toplița plătești de la 100 lei (circa 400 de lei moldovenești), până la aproximativ 300 lei. O noapte de cazare în Cheile Nerei pornește de la 130 lei și poate ajunge la 500 lei, dacă vrei să te cazezi la un hotel de lux.

În ceea ce privește Țara Făgărașului, prețul mediu de cazare este de 200 lei pe noapte, însă există și cazări la puțin peste 100 lei. Aceste prețuri sunt mult mai accesibile decât cele plătite de turiști pe litoral, având în vedere cât de mult costă un șezlong sau prețul pe care îl plătești pentru o noapte de cazare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md