20:25:45 21.01.2020
 
Stiri

Țîcu a renunțat POLITEȚE în raport cu Năstase: „Nimic nu mă mai poate convinge că între Dodon și Năstase nu există înțelegere. Dacă sunt sinceri și nu doar declarativ anti-Dodon, să votăm în Parlament SUSPENDAREA lui”

Alegeri 2018 09.10.2019 09:36 Vizualizări5763 Autor: Ziarul National
Țîcu a renunțat POLITEȚE în raport cu Năstase: „Nimic nu mă mai poate convinge că între Dodon și Năstase nu există înțelegere. Dacă sunt sinceri și nu doar declarativ anti-Dodon, să votăm în Parlament SUSPENDAREA lui”


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar al capitalei, Octavian Țîcu, consideră că decizia de ieri a Curții de Apel, prin care Andrei Năstase a fost „înscăunat”, în plină campanie electorală, în fotoliul de primar al capitalei, confirmă faptul că binomul Plahotniuc – Dodon s-a transformat în binomul Năstase – Dodon.

„Binomul Năstase - Dodon a îngenuncheat justiția! PO - BE - DA!!! Cu fiecare zi care trece, mă conving că binomul Plahotniuc - Dodon s-a transformat în binomul Năstase - Dodon și nimic nu s-a schimbat. Asistăm la același joc viclean care a caracterizat relația lui Plahotniuc cu Dodon”, a declarat Țîcu.

De asemenea, Țîcu nu-l crede pe „prietenul” Năstase, care reclamă faptul că socialiștii ar fi finanțați de Rusia. Mai mult, Dodon l-ar fi sacrificat deja pe Ivan Ceban în favoarea lui Năstase.

„În timp ce reclamă că Dodon a primit bani rusești, PPDA-ul condus de Năstase semnează acorduri cu PSRM și Igor Dodon contrar angajamentelor semnate și făcute în fața alegătorilor. Asemeni lui Plahotniuc, Andrei Năstase se face că luptă cu Dodon prin declarații publice menite să convingă electoratul ce adversari ireconciliabili sunt, dar, în același timp, judecătorii lui Dodon, în plină campanie electorală, îl înscăunează primar, la fel cum i-au și luat funcția. Tergiversarea acestei sentințe și pronunțarea ei în toiul luptei confirmă noul binom și vine să-i dea o mână de ajutor lui Andrei Năstase. Ivan Ceban, ai grijă! Igor Dodon te-a schimbat cu Andrei Năstase!”, subliniază candidatul PUN.

În opinia deputatului „ACUM”, Curtea de Apel, care până recent era un bastion al regimului lui Plahotniuc, a devenit un instrument docil în mâinile noilor stăpâni.

„Acum nimic nu mă mai poate convinge că între Dodon și Năstase nu există înțelegere. Am reclamat acest lucru și anterior, iar plecarea mea din fracțiunea PPDA a fost considerată o trădare. Acum vă întreb pe cei din Blocul „ACUM”: cine și-a aservit instituțiile statului și sistemul de justiție? Cine a trădat și cine se face responsabil de aservirea justiției? Îl invit pe Andrei Năstase și restul deputaților Blocului „ACUM”, dacă sunt sinceri și nu doar declarativ anti-Dodon, în acest ultim ceas, să depunem împreună plângere penală împotriva lui Igor Dodon și să votăm în Parlament suspendarea lui. Voturi se vor găsi!

M-am convins și v-am convins cred că alegerea făcută pentru a candida la Primăria Chișinăului a fost cea mai corectă decizie politică și acum aștept locuitorii municipiului Chișinău să sprijine această luptă pe care mi-am asumat-o împotriva binomului Dodon - Năstase!!!”, a conchis Octavian Țîcu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

15.01.2020 11:30 Ziarul National Victor Chirilă // Opriți-l pe șahmati...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md