21:19:45 30.09.2020
 
Stiri

SUA, pregătite să acorde R. Moldova asistență în cinci domenii care țin de consolidarea statului de drept și a bunei guvernări: Mesajul transmis de un oficial american ministrului Justiției de la Chișinău

Social 27.01.2020 18:59 Vizualizări971 Autor: Ziarul National
SUA, pregătite să acorde R. Moldova asistență în cinci domenii care țin de consolidarea statului de drept și a bunei guvernări: Mesajul transmis de un oficial american ministrului Justiției de la Chișinău


Statele Unite ale Americii și R. Moldova au convenit să coopereze în cinci domenii specifice pentru consolidarea statului de drept și a bunei guvernări, luându-și angajamentul de a-și aprofunda inclusiv cooperarea în domeniul combaterii corupției la nivel înalt în Republica Moldova.

Mai exact, SUA este gata să ofere asistență R. Moldova pentru realizarea reformelor semnificative în sectorul justiției, consolidarea instituțiilor de combatere a corupției, promovarea unei mass media și societăți civile libere și active, îmbunătățirea transparenței guvernamentale și apărarea drepturilor omului pentru toți cetățenii.

La aceste înțelegeri s-a ajuns astăzi, în cadrul ședinței grupului de lucru în domeniul statului de drept și a bunei guvernări, organizate în cadrul Dialogului Strategic SUA-Republica Moldova, prezidate de către asistentul adjunct al secretatului de stat din cadrul Biroului Internațional în Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii, Jorgan K. Andrews, și ministrul Justiției de la Chișinău, Fadei Nagacevschi.

Un comunicat de presă al Ambasadei SUA în R. Moldova arată că la ședință au participat reprezentanți ai mai multor autorități și ai societății civile din ambele state.

CITIȚI și DOC // SUA anunță SANCȚIUNI pentru Vlad Plahotniuc și rudele sale: NU va mai putea obține vize în America, pentru că a fost implicat în acte de corupție ce au subminat statul de drept și au compromis independența instituțiilor democratice

„Statele Unite și Republica Moldova și-au reafirmat angajamentul continuu de aprofundare a parteneriatului bilateral și de continuare a colaborării pentru combaterea corupției, protejarea instituțiilor independente și instituirea justiției imparțiale pe care o merită poporul Republicii Moldova”, cităm din același comunicat.Joint U.S.-Moldova Statement

Regarding the Strategic Dialogue Working Group

on Rule of Law and Good Governance

January 27, 2020

The Governments of the United States and the Republic of Moldova held a working group meeting on rule of law and good governance under the U.S.-Moldova Strategic Dialogue in Chisinau on January 27. U.S. Deputy Assistant Secretary of State in the Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs Jorgan K. Andrews and Moldovan Minister of Justice Fadei Nagacevschi chaired the dialogue, which included interagency and civil society representation from both countries.

This meeting highlighted the commitment of both countries to deepen cooperation on promoting rule of law and combating high-level corruption in Moldova. The United States and the Republic of Moldova agreed to cooperate in five specific areas for strengthening rule of law and good governance, including: undertaking meaningful justice sector reforms, strengthening corruption-fighting institutions, promoting a free and vibrant press and civil society, improving government transparency, and defending the human rights of all citizens. The United States and the Republic of Moldova reaffirmed their ongoing commitment to deepen the bilateral partnership and continue working together to fight corruption, protect independent institutions, and institute the impartial justice that the Moldovan people deserve.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


sophia peter 27.01.2020 19:13

Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare casă de vrăjmă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți-l pe e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau ce aplicație este telefonul său.+2348032517618.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md